27 Nisan 2024|Cumartesi,01:53:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.800 1,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Eylül 2022 - 17:36
15 Eylül 2022 - 17:362 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SUBÜ Rektörü Sarıbıyık yeni dönem hedefini açıkladı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, yeni dönemdeki temel hedeflerini açıkladı.

SUBÜ Rektörü Sarıbıyık yeni dönem hedefini açıkladı
Yön Bul Akademi


Üniversiteden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Sarıyıbıyık, rektörlük görevine yeniden atanmış olmanın onurunu yaşadığını belirterek, göstermiş oldukları güvenden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a ve desteklerini esirgemeyen dostlarına teşekkür etti.

Sarıbıyık, üniversitenin yapılanmasını 4 yıllık süreçte büyük ölçüde tamamladıklarını aktararak, "+1 Eğitim Modeli" ile üniversite-iş dünyası birlikteliğinde Türkiye'ye örnek üniversite haline geldiklerini kaydetti.

Uygulama becerisine sahip nitelikli insan ve yapılabilir AR-GE hedefleriyle hareket ederek aynı zamanda akademik çalışmaları desteklediklerini belirten Sarıbıyık, "Üniversitemizi sosyal, kültürel faaliyetler ve topluma yönelik hizmet çalışmalarıyla yaşadığımız şehre ve ülkemize fayda sağlayan bir yükseköğretim kurumu haline getirmek için yoğun çaba gösterdik. 80 farklı ülkeden 3 bine yakın uluslararası öğrenci ile kültür ve ticaret elçileri yetiştirme noktasında önemli başarılar elde ettik." ifadelerini kullandı.

Sarıbıyık, gelecek dönemde SUBÜ'yü daha ileri götürmek ve huzur ortamını devam ettirmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kampüs çalışmalarının yanı sıra yüksek lisans ve doktora tezlerinin iş dünyasıyla yapılması, iş garantili bölümlerin açılması, meslek yüksekokullarının organize sanayi bölgeleri içinde faaliyet göstermesi ve üniversitemizin dijital dönüşümünün tamamlanması hedefleriyle yolumuza devam edeceğiz."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç