SUBÜ’den atıcılıkta bir kupa ve bir madalya
SUBÜ öğrencileri, Trabzon’da düzenlenen TÜSF Üniversiteler Ligi Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda bireysel müsabakaları bir gümüş madalya, takım müsabakalarını ise ikincilik kupası ile tamamladı.
hiç bi partiden değilim öncelikle insanlara iyi örnek olmak lazım daha sonra insanlardan bişey beklemek lazım
Birde şu kültür merkezi ne çare bulunsa havalar ısınınca millet iç içe piknik yapiyor böyle giderse akyazida zor biter bu hastalık
Valimize söyleyin haberi yok sanırım sakarya akp il kongresini binlerce kişi bir arada yaparken kul hakkı olmuyorda evlerde komşuyla otururken mi kul hakkı oluyor.evimizin içine de müdahale ediyorsunuz artık oldu olacak televizyonu hangi koltukta,hangi kanali izleyeceğimizi de söyleyin yanlış yerde yanlış kanal izlemiyelim.