Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,11:45:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3194 0,21
EURO
35,0711 0,14
ALTIN
2.279,76 0,10
BİTCOİN
$70.653 1,24
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
15 Mart 2023 - 12:15
15 Mart 2023 - 12:153 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sürdürülebilir bir gelişim için üretmeliyiz

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Sürdürülebilir bir gelişim için üretmeliyiz
Toprak Turizm


satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde Y.K Üyesi Behlül Bayrak’ın da hazır bulunduğu ziyarette ASRİAD Sakarya Şubesi’nin yeni oluşumu, faaliyet alanları ve gerçekleştirilmesi amaçlanan hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

satso Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, ASRİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu’nu tebrik ederek; “İş dünyamızı temsil eden ve ekonomimizin gelişmesi adına sorumluluk alarak çalışma yürütecek sivil toplum kuruluşlarının olması şehrimiz adına olumlu bir gelişmedir. ASRİAD gibi şehrimizdeki ekonomik tabanlı tüm sivil toplum kuruluşları bizim önemli paydaşlarımızdandır. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Altuğ ayrıca “Sakarya olarak, Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne kadar üretimin içinde yer almış bir kentiz. Şehrin sahip olduğu avantajlar üretimin sürekliliği ve yaygınlaşması anlamında önemlidir. Oda olarak önceliğimiz Sakarya’nın bu üreten şehir kimliğini artırarak devam ettirmek. Üretim olmadan şehrin, daha yaşanır olması mümkün değil. Türkiye genelinde de vizyon bu olmalı. Sürdürülebilir bir gelişim için üretmeliyiz.  Üretimi büyütmek bu anlamda çok önemli ama esas olan da planlı büyümektir. Üreterek büyürken hassasiyetlerimizi göz ardı etmiyoruz. Bu anlamda her zaman dile getirdiğimiz gibi tarım alanlarını muhafaza etmek hassasiyetimizdir.

 Ekonomi tabanlı STK’larımızla Sakarya’nın bu ve benzeri konularında iş birliği ve istişare içindeyiz. ASRİAD’ın da bu yönde katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.

ASRİAD Sakarya Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal ise ASRİAD’ın global ölçekli ekonomi tabanlı bir iş adamı derneği olduğu ve geçtiğimiz aylarda Sakarya’daki oluşumu tamamladıklarını belirterek satso ile ortak hareket ve iş birliğini önemsediklerinin altını çizdi. Ulusal konuşmasında; “satso şehirdeki tüm ekonomi tabanlı iş derneklerinin çatı örgütüdür. Bizler de yeni bir oluşum olarak şehrimiz iş dünyasının gelişimi için sorumluluk almaya hazırız. Akgün Başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz. İş birliği içerisinde Sakarya’mız için güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç