Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:59:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3387 0,27
EURO
35,1168 0,01
ALTIN
2.312,50 1,53
BİTCOİN
$70.570 2,00
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Eylül 2020 - 21:22
13 Eylül 2020 - 21:226 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
6 dakika da okunur
0 yorum

Taraklı’ya yeni bir otoban çıkışı

AK Parti Taraklı İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Taraklı bizim göz bebeğimiz. Taraklı Sakarya’mıza en tepeden bakan, bütün Sakarya’yı kucaklayan, derdiyle dertlenen, tarihin ve kültürün kentidir. Kuzey Marmara Otoyolu buraya yakın bir konumdan geçiyor. Bu otoyol ile Anadolu otoyolunu bağlayacak güzergahlar inşa ediliyor. Bu yeni yollarla birlikte Taraklı’ya yeni bir otoban çıkışı yapacağız. Proje çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Taraklı’ya yeni bir otoban çıkışı
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti taraklı İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, teşkilat mensupları ve davetliler yer aldı. Kongrenin ardından taraklı İlçe Başkanlığı’na Erdal Özen’in yerine Mehmet Pilavcı seçildi.

Cumhur ittifakı yarınların güçlenmesine öncülük ediyor

Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “taraklı Sakarya’mıza en tepeden bakan, bütün Sakarya’yı kucaklayan, derdiyle dertlenen, tarihi kültürün kentidir. taraklı insanımız sevgi, kardeşlik ve özveri doludur. Bugünde bu güzel ilçemizde güzel bir kongre süreci yaşıyoruz. 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti çatısı altında aziz milletimize hizmet ediyoruz. Biz çalışmaktan, hizmet etmekten hiçbir zaman yılmadık. Kendisini ülkemizin hizmetine adamış herkes bizim kardeşimizdir. Sayın Devlet Bahçeli ve partisi Milliyetçi Hareket Partisi ile ülkemizin yarınları için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhur İttifakı ülkemizin yarınlarına daha güçlü temellerin atılmasına öncülük etmektedir” dedi.

Erdoğan demek Türkiye demek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yorulmak, yılmak bilmeden mücadele ettiğine dikkat çekerek sözlerine devam eden Başkan Yüce, “Her daim en ön safta zalime karşı mazlumun yanında dimdik duruyor. Ülkemizi hak ettiği yere taşımak için elinden geleni yapıyor. Bizler de tabi ki onu örnek alacağız. Yorulmayacağız, yılmayacağız. Var gücümüzle çalışacağız. Tabi bu durum eski Türkiye’yi isteyen güçlerin zoruna gidiyor.  Birileri çıkıp bizim sorunumuz Recep Tayyip Erdoğan’ladır diyor. Bilmiyorlar ki Erdoğan demek Türkiye demektir. Ruanda’da, Cezayir’de, Afrika’da döktükleri kanlar daha kurumadı. Sonra kalkıp bize insanlık dersi vermeye çalışıyorlar. Bizim necip milletimize insanlık dersi vermek kimsenin haddine değildir” dedi.

taraklı’da bir dizi hizmet hayata geçiyor

taraklı’da bir dizi hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yüce, “Sadece taraklı’da 16 buçuk kilometreye tekabül eden 18 bin 351 ton asfaltlama çalışması yaptık. taraklı meydanı yenileme projesi için çalışmalarımız devam ediyor. Tarihi Yunus Paşa Cami’nin ön planda olduğu ilçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun yeni bir meydan daha inşa edeceğiz. taraklı bizim göz bebeğimiz. taraklı’nın yöresel ve kültürel üretiminin, yemeklerinin satışa sunulduğu bir yöresel ürünler satış mağazası açmayı istiyoruz. Beton yollar yapıyoruz. Finişerle serilen beton yollar ile uygun fiyatla uzun ömürlü yollara kavuşuyor, milli servetimizi en faydalı şekilde kullanıyoruz. Hazırlıklarımız neredeyse hazır. taraklı-Çamtepe yolunu beton yol yapacağız” dedi.

taraklı’ya yeni bir otoban çıkışı

Başkan Yüce, “Yine taraklı’ya bir arıtma tesisi kuruyoruz. taraklı’nın sularını Türkiye ve Avrupa standartlarına uygun bir şekilde arıtacağız. Hemşerilerimizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için içme suyu altyapısını yeniliyoruz. Tüm hemşerilerimizin sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşması için gündüz gece demeden çalışıyoruz. Biliyorsunuz Kuzey Marmara Otoyolu buraya yakın bir yerden geçiyor. Bu otoyol ile Anadolu otoyolunu bağlayacak güzergahlar inşa ediliyor. Biz de şehrimizin otoban giriş ve çıkışlarını yeniden ele alıyoruz.  Bu yeni yollarla birlikte taraklı’ya yeni bir otoban çıkışı yapacağız. Proje çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Milletimize hizmet ediyoruz

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Erdal Özen’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mehmet Pilavcı’ya da yeni görevinde başarılar dilerim. taraklı gerçekten tarihi dokusuna yakışır marka bir yer haline geldi. Bizde bu günlere gelmesinde elimizden gelen gayreti gösterdik. İnandığımız yolda devam edeceğiz. Yolda bin bir türlü engel olsa dahi yolumuzdan dönmeyeceğiz. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Hiçbir zaman pedal çevirmeyi bırakmadık.19 yıldır devam eden bir dava var. Gayemiz her zaman milletimize hizmet edip çoluğumuza çocuğumuza daha yaşanabilir bir ülke bırakmak. Bugün ki kongrede emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Güçlü bir Türkiye

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya’da 6. ilçe kongresini gerçekleştirdik. Mevlam kongremizi hayırlı kılsın, birlikteliğimizi daim etsin. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler makamda oluruz olmayız ama davadan ayrılmayız. taraklı’mıza bugüne dek hizmet eden ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Görevi devralacak yeni yönetime de hayırlı hizmetler diliyorum. Biz 19 yılımıza giriyoruz. Liderimizin yanında milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün güçlü bir Türkiye var. Bunları hazmediyorlar. İnşallah daha da güçleneceğiz. Tek amacımız milletimizin refahını arttırmaktır” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç