26 Nisan 2024|Cuma,02:58:25
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5315 0,14
EURO
34,9414 0,09
ALTIN
2.436,93 0,03
BİTCOİN
$64.492 0,31
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Aralık 2021 - 13:06
23 Aralık 2021 - 13:062 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Teşkilat Başkanı Kandemir'den Sakarya Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir beraberindeki heyet ile birlikte dün gece geç saatlerde Sakarya’ya gelerek, parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Teşkilat Başkanı Kandemir'den Sakarya Ziyareti
Yön Bul Akademi


Genel Merkez teşkilat başkanı Erkan Kandemir’e; Teşkilat Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman, AK Parti MKYK Üyesi Kurtcan Çelebi ve Teşkilat Koordinatörü Necati Karagöz eşlik etti.


Gecenin geç saatlerinde başlayarak sabahın ilk saatlerine kadar süren İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in yanı sıra İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in başkanlığında İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek 2023 hedeflerimizi ve saha çalışmalarımızı konuştuk. Bizleri kırmayıp gecenin geç saatlerinde de olsa Sakarya’mıza teşrif ederek bizleri motive eden Kıymetli teşkilat başkanımıza ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam!” ifadelerini kullandı.


Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Sakarya ziyaretini bu sözlerle değerlendirdi; “Bugünkü son durağımız olan Sakarya’dayız. Ana Kademe ve İlçe Başkanlarıyla buluştuk. Sakarya teşkilatımız her bir AK neferiyle hükümetimizin hayata geçirdiği sayısız icraat ve projeyi her yerde sokak sokak, ev ev anlatmaya devam edecek. Çalınmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacak inşallah” dedi.


Toplantı, yapılan müzakereler ile birlikte sabahın ilk ışıklarında sona erdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç