Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,10:00:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3647 0,15
EURO
34,9604 0,30
ALTIN
2.325,45 0,22
BİTCOİN
$70.440 0,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Nisan 2022 - 23:13
20 Nisan 2022 - 23:133 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Toyota'da Sakarya Valiliği'ne 5 otomobil

Toyota Türkiye, Sakarya Valiliği'ne kamu ve yerel hizmetlerde kullanılmak üzere 5 adet otomobil hibe etti.

Toyota'da Sakarya Valiliği'ne 5 otomobil
Toprak Turizm


Vali Çetin Oktay Kaldırım, toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdürü/CEO'su Erdoğan Şahin, Genel Müdür Yardımcıları Kenji Tsuchiya ve Hideaki Nagai, Şirket Yöneticileri Alp Osmanoğlu ve Şebnem Erkazancı ile bir araya gelerek, kamu ve yerel hizmetlerde kullanılmak üzere Valilik ve Belediyelere yapmış oldukları araç bağışından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ziyaret öncesi Valilik binası önünde Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu ile bir araya gelen toyota heyeti, bağış yapılan beş adet Corolla model araçların anahtarlarını kendisine teslim ederek İlimize ve kurumlara hayırlı olması temennisinde bulundular.

“Üretim ve Farkındalık Faaliyetleri”

Şirketin üst düzey yöneticileri ile birlikte Vali Kaldırım’a misafir olan Genel Müdür/CEO Şahin, misafirperverlikleri ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Vali Kaldırım'a müteşekkir olduklarını ifade edip şirketin Sakarya’da ve ülke genelinde üretim faaliyetleri ile birlikte çeşitli farkındalık faaliyetleri yürütmeye gayret gösterdiğini söyleyerek üretim faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

toyota Ailesine Teşekkür Etti”

Dünya'nın en büyük otomobil şirketlerinden biri olan ve Arifiye'de yatırımları ile Avrupa’daki üretim tesisleri arasında en yüksek üretim kapasitesine sahip toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin, Sakarya'ya ihracat ve istihdam alanları dâhil her anlamda büyük katkıları bulunduğunu belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, İlimizdeki yatırımları ile sanayi kuruluşları arasında önemli bir yeri bulunan toyota Türkiye’nin sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemi her platformda gördüklerini, bundan dolayı toyota ailesine Genel Müdür/CEO Erdoğan Şahin’e nezdinde teşekkür etti.

Kaldırım, bağış olarak verilen araçların hem vatandaşlara hizmet verilen kamu hizmetlerinde, sosyal hizmetlerde, kırsal hizmet götüren kuruluşların ve yerel yönetimlerimizin hizmetlerinde kullanılacağını sözlerine ekledi.

toyota heyeti ile bir süre sohbet eden Vali Kaldırım, ziyaretin sonunda toyota Türkiye adına Genel Müdür/CEO Erdoğan Şahin’e Teşekkür Belgesi verdi.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç