Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,13:13:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3310 0,25
EURO
35,0472 0,21
ALTIN
2.283,22 0,25
BİTCOİN
$70.651 0,94
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Nisan 2022 - 21:03
20 Nisan 2022 - 21:033 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Toyota'dan Büyükşehir'e 2 Hybrid otomobil

Toyota Fabrikası’nın ürettiği Toyota Corolla Hybrid otomobiller düzenlenen törenle Büyükşehir Belediyesine hibe edildi.

Toyota'dan Büyükşehir'e 2 Hybrid otomobil
MARMARA GÖZ


 Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Tüm toyota ailesine teşekkür ederim. Şehrimiz için toyota önemli bir değer. toyota ile ilişkilerimizi medeni şekilde dostlukla, dayanışma içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz” derken toyota Genel Müdürü Şahin ise Sakarya halkına olan desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, toyota Fabrikası Genel Müdürü Erdoğan Şahin ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. toyota Fabrikası Kıdemli Şirket Genel Müdür Yardımcısı Kenji Tsuchiya, Şirket Genel Müdür Yardımcısı Hideaki Nagai, Kurumsal Strateji ve Planlama Grubu Genel Müdürü Alp Osmanoğlu, Kurumsal İş Planlama Müdür Yardımcısı Şebnem Erkazancı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Büyükşehir ve SASKİ bürokratlarının da yer aldığı buluşmada toyota Fabrikası’nın ürettiği toyota Corolla hybrid otomobiller büyükşehir belediyesine hibe edildi. Başkan Ekrem Yüce, nazik davranışlarından ötürü toyota ailesine teşekkür ederken toyota Fabrikası Genel Müdürü Şahin ise Sakarya halkına olan desteğimiz artarak devam edeceğini ifade etti.

Şehrimize katkı sağlıyor

Devir teslim töreninde Başkan Ekrem Yüce, “30 yıllık bir dönem içinde şehrimizde hizmet veren, Sakaryamıza her dem destek veren fabrikası, hastanesi, hayır-hasenatı ve bugün yapmış olduğu büyük bir jestle toyota fabrikasına teşekkürlerimi sunarım. Ürettiği hibrit otomobiller tüm dünyanın yakından takip ettiği ilgi gösterdiği otomobillerdir. Bugün bizlere büyük bir jest yaparak hibrit araçları Büyükşehir Belediyemize hizmet aracı olarak kullanmak üzere hibe ettiler. Göstermiş olduğu nazik davranışlarından dolayı tüm toyota ailesine teşekkür ederim. Bizim için ve şehrimiz için toyota önemli bir değer. Hem şehrimize hem ülkemize önemli katkılar sağlıyor. toyota ile ilişkilerimizi medeni şekilde dostlukla, dayanışma içerisinde sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç