Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,22:18:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3275 0,24
EURO
35,0721 0,14
ALTIN
2.309,56 1,41
BİTCOİN
$70.744 2,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Mart 2023 - 16:34
22 Mart 2023 - 16:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ucuz ithal et Sakarya'ya da gelecek

Et ve Süt Kurumu'nun İstanbul'da faaliyet gösteren ve kasap reyonu olan market zincirlerine ithal et dağıtımına başlamasının ardından Sakarya Kasaplar Odası da harekete geçti. Ucuz et için başvuruda bulunduklarını açıklayan Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir, "Biz başvurumuzu yaptık, şu an gelecek haberi bekliyoruz" dedi.

Ucuz ithal et Sakarya'ya da gelecek
Toprak Turizm


Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kasaplık ithal etle birlikte kasap reyonu olan market zincirlerine kıyma 190 liradan, kuşbaşı eti de 210 liradan satılacağını duyurmuştu. Tarım-Kredi Kooperatifleri'nde, kıymanın kilogramı 140 liradan, kuşbaşının kilogramı da 150 liradan satılacak. ESK'da da kıyma 119 lira, kuşbaşı 129 lira olarak fiyat satışa sunulacak.

Et ve Süt Kurumu'nun İstanbul'da faaliyet gösteren ve kasap reyonu olan market zincirlerine ithal et dağıtımına başlamasının ardından ardından sakarya kasaplar odası Başkanı Levent Büyükdemir, açıklamalarda bulundu.

SAKARYA KASAPLAR ODASI ucuz et İÇİN BAŞVURU YAPTI

Ucuz et için başvuruda bulunduklarını açıklayan sakarya kasaplar odası Başkanı Levent Büyükdemir, "Biz başvurumuzu yaptık. Ticaret İl Müdürlüğümüz ile görüştük. sakarya'da ucuz et satmak istediğimizi ilettik. Kasapların buna talepleri var. Yüksek maliyetlere satıyoruz. Bununla alakalı Ticaret İl Müdürlüğümüz Et ve Süt Kurumu'nun müdürüyle görüştü. Genel müdürlüğe yazı gönderildi ve biz de bu talebe başvurduk. Şuan İstanbul'da kasaplara dağıtıldı. Biz de talep ettik. İnşallah biz de sakaryamıza kasaplarımıza, vatandaşlarımıza ucuz et temin edeceğiz." dedi.

UCUZ ET DEVAMLI OLACAK MI?

"Bu ucuz et sadece Ramazan ayı boyunca mı yoksa devamlı mı olacak?" sorusunu da yanıtlayan Başkan Büyükdemir, "Biz devamlılığından yanayız. İnsanlarımıza ucuz satmak istiyoruz. Devamlı olursa bizim için iyi olur ama ilk etapta Ramazan için ilk adımı atalım. Ondan sonra inşallah devamı gelir." dedi.

Halk54

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç