18 Nisan 2024|Perşembe,17:35:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4898 0,13
EURO
34,7405 0,06
ALTIN
2.490,11 1,13
BİTCOİN
$63.787 3,69
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Temmuz 2022 - 17:16
07 Temmuz 2022 - 17:162 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yunus Tever'den bayram mesajı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yunus Tever'den bayram mesajı
Yön Bul Akademi


kurban bayramının ikinci gününde gerçekleşecek olan geleneksel parti bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet eden İl Başkanı Tever, "Bir kurban bayramına daha bizleri sağlık ve huzurla kavuşturan Rabbimize hamd ediyor; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı bayramımızın tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kurban ibadetinin, müminlerin Allah'a kayıtsız şartsız teslimiyetlerinin en açık ifadesi olduğunu belirten Tever, "Rabbimize varlığıyla, birliğiyle kulluğunu sunanlar için hem dünya hem ahiret hayatı bayramdır. Hz. İbrahim'in, oğlu Hz. İsmail'le birlikte verdiği eşsiz sınavın verdiği mesaj binlerce yıldır kaybolmadı ve günümüze kadar ulaştı. Cenab-ı Allah tarafından o gün gökten indirilen kurban, aslında kulluk bilincinin ve sadakatin göstergesidir. Bizlere düşen de aynı bilinci kuşaktan kuşağa aktarmak, gelecek nesillere manevi değerlerimizi ve paylaşmanın kıymetini en iyi şekilde anlatmaktır" dedi.

Medeniyet mirasımızın, kurbanı güçlü bir toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhu eşliğinde yaşattığını belirten İl Başkanı yunus tever, "Kurban Bayramlarımızda elleri öpülesi büyüklerimizi ziyaret ediyor, geleceğimizin teminatı olan küçüklerimize ilgimizi ve sevgimizi sunuyoruz. Kestiğimiz kurbanları paylaşarak yardımlaşma bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyoruz. Allah'ın izniyle 170 Binlik büyük bir aile olarak her günümüzü kurban bayramımız gibi yardımlaşma ve dayanışma bağlarıyla yaşamanın gayreti içerisinde olacağız. Bu yıl da geleneksel parti bayramlaşma programımızı kurban bayramının ikinci gününde, saat 11:30'da İl Başkanlığımızda gerçekleştireceğiz. Bayramlaşma programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyor; birlik ve beraberliğimizin, saygı ve anlayışımızın artarak devam etmesini diliyorum" ifadelerine değindi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç