- HAVA DURUMU:
-
Parçalı Bulutlu
Zuhal Topal la Yemekteyiz in bu haftaki birincisi Akyazı dan
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki bölümünde yarışan Akyazılı Derya Azizoğlu, birinci olarak 150 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal’ın sunduğu ve ilgiyle takip edilen yemekteyiz yarışmasında bu hafta yarışmacılar arasında akyazılı 3 çocuk annesi Derya Azizoğlu'da yer aldı..
Derya Azizoğlu, izleyiciler tarafından merak edilen isimlerden biri oldu.
Azizoğlu, bu haftaki programda üçüncü gün yarışmacısı olarak ekrana geldi.
Ev hanımı olarak yılların deneyimini mutfağa yansıtan Derya Azizoğlu, mutfaktaki becerilerini ve sunum yeteneğini sergiledi.
Derya Azizoğlu'nun menüsünde patates çorbası (baharatlı kruton eşliğinde), Arnavut ciğeri (patates kızartması ve sumaklı soğan salatası eşliğinde) kayısı hoşafı, boşnak mantısı (sarımsaklı yoğurt ve yağlı kırmızı toz biber eşliğinde), dolgulu kabak tatlısı (kendisine özel tarif ve sunumuyla) yer aldı.
Derya Azizoğlu, mutfakta gösterdiği başarı ve hazırladığı menüyle 150 bin liralık ödülün sahibi oldu.
Azizoğlu, birinciliğini eşi Murat Azizoğlu ile birlikte kutladı.

