16 Nisan 2024|Salı,12:03:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.04.2024
DOLAR
32,4644 0,16
EURO
34,5023 0,02
ALTIN
2.473,63 0,38
BİTCOİN
$63.245 4,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Haziran 2022 - 12:38
18 Haziran 2022 - 12:383 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryaspor'a 2'si çok iyi 3 forvet lazım

Sakarya Haber köşe yazarı Mustafa Anzele Kocacenk, Sakaryaspor'da forvet transferini kaleme aldı.

Sakaryaspor'a 2'si çok iyi 3 forvet lazım
Yön Bul Akademi


Yıllar sonra 1.ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Sakaryaspor'da gözler forvet transferine çevrildi.

Geçtiğimiz sezon gol ve asist sayısıyla takıma çok büyük katkı sağlayan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Tahir Babaoğlu, takımdan ayrıldı ve yüksek maaşla 3.lig takımı Iğdırspor'a transfer oldu.

Tahir zaman zaman eleştirilse de Sakaryaspor'un yıllar sonraki hasretini bitiren bu kadroda çok büyük başarı elde etti.

Hem saha içi hem de saha dışındaki beyfendi ve mütevazi  tavrıyla dikkat çeken golcü oyuncu Tahir Babaoğlu, dilerim Iğdırspor'da da aynı güzel futbolunu sergiler ve istediği sonuçları elde eder.

Tahir'in takımdan ayrılmasıyla birlikte bence Sakaryaspor'un 3 tane forvet transferine ihtiyacı var.

Geçtiğimiz sezon Ali Özgün'den istediği verimi alamayan Sakaryaspor, devre arasında kadrosuna kattığı Murat Yılmaz'dan da aradığını maalesef bulamadı.

Sezonun bitmesiyle birlikte forvet bölgesine özellikle birçok siyahi golcünün adı geçse de şuan basında nokta atışı bir isim göremiyoruz.

Sakaryaspor'da bir dönem forma giymiş Batuhan Karadeniz, Iğdırspor'dan ayrıldı. Özellikle Batuhan'ın ismi sosyal medyada hemen Sakaryaspor'la anıldı. Benim görüşüm umarım Batuhan takıma transfer edilmez. Çünkü Sakaryaspor macerasında yaşananları hatırlıyoruz. O sene Lig sonunda oyuncular ve yönetim arasında çıkan anlaşmazlıktan sonra zarar gören maalesef Sakaryaspor olmuştu. Kalitesine söyleyecek söz yok. Çabuk bir oyuncu olmamasına karşın, kafa toplarındaki üstünlüğü, golü koklaması ve ceza sahası içerisindeki son vuruş tekniği oldukça iyi. Fakat Sakaryaspor'dan ayrılış süreci pek hoş olmamıştı.

Sakarya basınında gündeme gelen isim ise geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nün şampiyon olup, süper lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Owusu. Sakaryaspor 24 yaşındaki Ganalı oyuncuyu gündemine almıştı. Fakat oyuncunun kulübü Karabağ takımı Owusu'yu kiralamak istemediğini ve bonservisi ile satmak istediğini belirtti.

Yazımın başında Sakaryaspor'a 3 forvet gerektiğini ifade etmiştim. 2 ismin TFF 1. ligde ilk 11 de oynayabilecek kapasitede olması gerektiğini düşünüyorum. 3. forvetin ise rotasyonda forma şansı bulacak bir ismi olması gerekiyor.

Henüz transfer sezonu yeni başladı ve daha çok erken.
Sakaryaspor'un kaleye, stopere, orta sahanın merkezine ve on numara pozisyonuna takviye yaptığını gördük. Bundan sonraki süreçte ilk hamlenin forvet bölgesine yapılması gerektiğini düşünüyorum.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç