Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,16:27:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3803 0,19
EURO
35,0682 0,01
ALTIN
2.325,85 0,23
BİTCOİN
$70.200 0,85
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Mayıs 2023 - 19:38
09 Mayıs 2023 - 19:382 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Adnan Dizer: Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Dizer, “Sakarya’mız her alanda hızla gelişiyor, daha da güzelleşiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimiz çok daha güzel yarınlara ilerleyecek. Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar, yaparsa AK Parti’miz yapar” dedi.

Adnan Dizer: Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar
Yön Bul Akademi


ADIM ADIM ADAPAZARI

ak parti sakarya milletvekili adayları, saha çalışmalarını hızla devam ettiriyor. adapazarı seçim programları kapsamında ak parti sakarya milletvekili Adayı akif adnan dizer, Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Dizer’e adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ak parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

DİZER: “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Programları değerlendiren ak parti Milletvekili Adayı Dizer, “adapazarı Belediyemizde yaptığı çalışmalarla 84 mahallemizin sevgisini kazanan Başkanımız Mutlu Işıksu ile birlikte mahallelerimizde kıymetli hemşehrilerimizle buluşuyoruz.  Bu akşam da Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallelerimizde destek gördük, dua aldık, hemşehrilerimiz güç verdiler, hep birlikte yola devam dedik. Hepsinden Allah razı olsun. Alandüzü’nde Şehir Hastanemiz hızla yükseliyor. Tüm sağlık ihtiyaçları tek bir kampüste çözülecek. En ileri teknoloji ile donatılacak. Her branştan 300 poliklinik, 33 ameliyathane ve 183 yoğun bakım yatağı yer alacak. Bittiğinde Sakarya’mızın sağlık üssü olacak. Sakarya’mız her alanda hızla gelişiyor, daha da güzelleşiyor. cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimiz çok daha güzel yarınlara ilerleyecek. Yaparsa cumhurbaşkanımız yapar, yaparsa ak parti yapar” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç