Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:49:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3698 0,16
EURO
35,0084 0,16
ALTIN
2.325,27 0,21
BİTCOİN
$70.189 0,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
26 Ekim 2020 - 20:25
26 Ekim 2020 - 20:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti'de ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Yapılan toplantıda; ilçe kongreleri sonrası çalışma takvimi, yol haritası, yeni üye çalışmaları ve yapılacak olan il kongresi konuları ele alındı.

AK Parti'de ilçe başkanları toplantısı yapıldı
MARMARA GÖZ


AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ‘İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

İl Başkanı Yunus Tever Başkanlığı'nda yapılan toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Teşkilat Başkanı Erkut Aşoğlu ve 16 İlçe Başkanı katıldı.

Görevi devreden ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, "Kongreler teşkilâtlarımızda yenilenme ve tazelenme süreçleridir. Pandemi tedbirlerini göz önünde bulundurarak; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da uyarak; büyük bir heyecan, coşku ve katılımla 16 İlçe kongremizi en son Erenler ilçemizde gerçekleştirerek sonlandırdık. AK Parti’de eski yeni diye bir kavram söz konusu değildir, sadece görev değişikliği vardır. Teşkilâtımızda bir bayrak yarışı vardır. Bizim partimizde makam ve mevkiinin hiç bir önemi yoktur. Genel Başkanımızdan, mahalle başkanımıza kadar her kademe aynı görev sorumluğunu taşımaktadır. Ben bugüne kadar davamızda ve partimizde görev yapan, katkıda ve hizmette bulunan tüm kardeşlerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatlar olarak amacımız; halkımıza, hizmetin en iyisini en doğru şekilde sunmaktır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gönül Seferberliği kapsamında 81 ilimizde üye çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda AK Parti teşkilatları olarak 81 ilde 1 milyon yeni üye yapmayı hedefliyoruz. Sakarya teşkilatları olarak bizlerde 200 Bin yeni üye yapmayı hedeflemiştik ve şu anda 162 Bin üye sayısına ulaştık. Teşkilat çalışmalarımızı azimle, kararlılıkla ve gayretle sürdürmeye devam ediyoruz. İnşallah yeni katılan arkadaşlarımızın enerjisi ve heyecanıyla birlikte davamıza daha güçlü bir şekilde çalışmada bulunacağız. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin, çalışmalarımızda başarılar ihsan eylesin" dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç