19 Nisan 2024|Cuma,17:52:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5917 0,36
EURO
34,8702 0,40
ALTIN
2.501,54 0,69
BİTCOİN
$64.636 1,33
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Ağustos 2020 - 13:14
20 Ağustos 2020 - 13:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti'li başkanlar bugün Ankara'da

AK Parti'li Belediye Başkanları, ‘Pandemi Sonrası Belediyecilik Vizyonu’ konulu Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Ankara’da bir araya gelecek.

AK Parti'li başkanlar bugün Ankara'da
Yön Bul Akademi


ATO Kongre Merkezi’nde bugün gerçekleştirilecek olan toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak. Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralına göre gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye genelindeki 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, il yerel yönetimler başkanı katılacak. Toplantıda MYK Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları MYK Üyeleri de hazır bulunacak.

VİZYON TOPLANTISI

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan AK Parit İl Başkanı Yunus Tever, Türkiye’yi adeta yeniden inşa eden partilerinin, yerel yönetim anlayışıyla da şehirlere büyük bir vizyon kazandırdığını söyledi.

Parti olarak her yıl belediye başkanlarını bir araya getirerek değerlendirme ve bilgilendirme yapıldığını kaydeden Başkan Tever, "Milletimizin teveccühünü alan AK Parti, ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de söz sahibi bir partidir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan malum olduğu üzere İstanbul’da belediye başkanı olduğu dönemde çok büyük hizmetlere öncülük etmişti. AK Partili belediye başkanları, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Gönül Belediyeciliği anlayışla ülkemize ve şehirlerimize hizmet veriyor. Perşembe günü Ankara'da yapılacak olan toplantıda Cumhurbaşkanımız genel bir değerlendirme yaparak belediyecilik alanındaki birikimlerini paylaşacak. pandemi sonrası yeni koşulların değerlendirileceği toplantının, başkanlarımıza yeni ufuklar açacağına inanıyor, toplantımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç