Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,15:29:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3278 0,24
EURO
35,0711 0,14
ALTIN
2.301,08 1,03
BİTCOİN
$70.520 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Temmuz 2022 - 20:23
22 Temmuz 2022 - 20:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti saha çalışmalarına hızlı başladı

Vatandaşlarımız bize yaşanan ekonomik sorunun da üstesinden AK Parti'nin geleceğini, çözerse yine Cumhur İttifakı'nın çözeceğini samimiyetle ifade etmiştir.

AK Parti saha çalışmalarına hızlı başladı
Yön Bul Akademi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Kaynarca'da, İl Başkanı Yunus Tever Söğütlü'de, Milletvekili Recep Uncuoğlu Geyve'de, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Arifiye'de, saha çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile buluştu.

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekilleri, Kaynarca, Söğütlü, Arifiye ve Geyve'de ayrı ayrı programlar gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti heyetine vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gösterilerek talep ve istekler dile getirildi.

Teşkilat ve saha çalışmalarını değerlendiren İl Başkanı Yunus Tever, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet anlayışı ve liderliği ile ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla beraber sahada topyekûn bir çalışma ve gayret içerisindeyiz. Mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Gittiğimiz her bir noktada hamdolsun ki vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi, sevgisi ve yakınlığı görülmeye değer. Birebir vatandaşlarımız ile güncel durumları istişare ediyor, taleplerini ve isteklerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın her bir makul talebini yerine getirmek için büyük bir çaba ve gayret sarf ediyoruz. Girdiğimiz her evde, ziyaret ettiğimiz her ortamda vatandaşlarımız bize yaşanan ekonomik sorunun da üstesinden AK Parti'nin geleceğini, çözerse yine Cumhur İttifakı'nın çözeceğini samimiyetle ifade etmiştir. Evet, ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada küresel boyutta yaşanan bir ekonomik tahribat var mı var. Fakat memuruna, işçisine, asgari ücretlisine, emeklilerine sahip çıkan, yaşanan enflasyonun altında ezdirmeyen bir lider ve hükümet var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Yirmi yıllık iktidar sürecimizde yaptıklarımızı gözleri ile göremeyenler, kulakları ile duyamayanlara bir şey deme veya anlatma şansımız yok. Zira kendileri de bu durumu 'Dünyanın en iyi işini yapsanız da biz sizi tenkit etmekten geri durmayacağız. İşimiz bu' demişlerdi. Burada bizi önemli kılan yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sahada birebir vatandaşlarımıza anlatmamızdır. İnşallah 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan yapacağız. Hep birlikte daha çok çalışacak, davamıza ve kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Eser ve hizmet siyaseti anlayışımız ile daha yaşanabilir, müreffeh bir Sakarya için birilerinin hayal dahi edemeyeceği eserleri birebir gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç