26 Nisan 2024|Cuma,15:50:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4595 0,08
EURO
34,8116 0,46
ALTIN
2.451,77 0,64
BİTCOİN
$64.332 1,08
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Nisan 2022 - 22:45
22 Nisan 2022 - 22:452 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

BBP iftarda buluştu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin düzenlediği iftar programına katılmak üzere Sakarya'ya geldi.

BBP iftarda buluştu
Yön Bul Akademi


YALNIZ BIRAKMADILAR
Serdivan'da düzenlenen iftar programında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken de Destici'yi yalnız bırakmadı ve Cumhur İttifakı adına birlik görüntüleri verdiler.

ASKERLERİ UNUTMADI
Programda konışam Başkan Destici, "Sözlerime başlamadan önce burada bizler rahat rahat iftarımızı yapalım diye görevi başında olan askerimize şükranlarımı sunuyor, Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

İDAM İSTİYORUZ

Başkan Destici, "Buradan tekrar söylüyorum. Sebepsiz yere insan öldüren, kadınlarımıza şiddet uygulayan ve terör suçlarına karışmanın cezası idam olmalıdır. Mecliste bunu sürekli dile getiriyoruz ve bu suçlar için idam cezası gelene kadar vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

İÇİM BURKULDU
Mülteci konusuna da değinen Destici, "Buraya gelmeden önce Ukraynalı yetim mültecilerin kaldığı otele gittim ve içim burkuldu. Ukraynalı, Suriyeli kim olursa olsun bir insanın yeri kendi vatanı olmalı. Onların vatanlarındaki savaş bitince mülteciler peyderpey gönderilmeli. Ama bazı çevreler de mülteci sayısı ile halkı galeyana getirmeye çalışıyorlar. Toplumda yalan ile infial yaratmak derdindeler" dedi.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç