20 Nisan 2024|Cumartesi,16:24:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.868 1,20
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Mayıs 2023 - 12:52
04 Mayıs 2023 - 12:522 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Karasu ve Kocaali 14 Mayıs için tek ses tek yürek

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Av. Lütfi Bayraktar, Karasu ve Kocaali'de vatandaşlarla buluştu. Bölge halkının büyük sevgi ve ilgisi ile karşılanan Bayraktar, "Hamdolsun Karasu ve Kocaali 14 Mayıs için tek ses tek yürek olarak sandıkları patlatmaya hazır" dedi.

Karasu ve Kocaali 14 Mayıs için tek ses tek yürek
MARMARA GÖZ


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ak parti sakarya milletvekili adayı Av. Lütfi bayraktar, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sakarya'yı karış karış gezerek sahada adım atmadık yer bırakmayan bayraktar, gittiği bölgelerde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. bayraktar son olarak karasu ve kocaali'de vatandaşlarla buluşarak çalışmalarına devam etti. AK Parti İlçe Başkanları, teşkilatları ve Belediye Başkanlarının da katıldığı programlarla vatandaşlarla kucaklaşan bayraktar, bölge halkından tam destek aldı.

TEK SES TEK YÜREK

bayraktar, "karasu ve kocaali'de vatandaşlarımızın büyük teveccühü ile karşılaştık. Kendi içlerinden gelen bir kardeşleri olarak şahsıma ve partimize gösterilen desteğe çok teşekkür ediyorum. Görüyoruz ki kuzey ilçelerimiz Sakarya'nın tümünde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin arkasında. Hamdolsun karasu ve kocaali 14 Mayıs için tek ses tek yürek olarak sandıkları patlatmaya hazır" dedi.

BU MİLLET CUMHURBAŞKANININ ARKASINDA

Esnaflarla bir araya gelerek vatandaşların dertlerini dinleyen bayraktar, "Bizler Ankara'da Sakarya'mızın güzel insanların tüm sorunlarının ve beklentilerinin bugüne kadar olduğu gibi yine takipçisi olacağız. 14 Mayıs'ta eser ve hizmet siyasetine yeniden güç vererek sandıkları patlatacak olan Sakarya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye yine sahip çıkacaktır. Bu millet feraseti ile masaların çıkarlarını değil, kendisine hizmetkâr olmayı şeref sayan Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındadır" diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç