Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,08:20:10
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3674 0,15
EURO
34,9625 0,29
ALTIN
2.325,24 0,21
BİTCOİN
$70.397 1,12
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
03 Haziran 2022 - 00:22
03 Haziran 2022 - 00:223 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Meclis’te MHP ve HDP arasında gerginlik

TBMM Genel Kurulu'nda kadın cinayetleri tartışması yaşandı. MHP ve HDP'li vekiller arasında gerginlik yaşandı. MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül; "Herkes haddini bilsin" diyerek yanıt verdi.

Meclis’te MHP ve HDP arasında gerginlik
Toprak Turizm


hdp grubu kadın cinayetlerine yönelik Grup Önerisi verdi. MHP Grubu ile hdp grubu arasında tartışma yaşandı.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, hdp Grup önerisinin Türk milletine, Türk devletine, ordumuza ve güvenlik güçlerimize karşı yürütülen sistematik düşmanlık faaliyetinin bir parçası olarak değerlendirilmesi gereken bir öneri olduğunu belirterek, şunları söyledi;

*Türkiye’de eğer Kürt kökenli kardeşlerimizin, kızlarımızın, bacılarımızın, kadınlarımızın hukuku gözetilecekse herhalde bunu gözetmek PKK’ya veya hdp’ye kalmış bir durum değildir; bunu net bir şekilde ifade etmek gerekiyor.

*Çünkü riyakârlığın dibine vurmuş olan PKK terör örgütü ve uzantıları, terör örgütüne üye kazandırmak adına insanları çoluk çocuk demeden dağa çıkartırken ve orada -bunlar kayıtlara geçmiş ifadelerde, yargılamalarda, kendilerinin itirafları içerisinde yer almış hususlardır- dağda terör örgütü üyelerinin, mensuplarının kadınlara, kızlara, küçük çocuklara nasıl cinsel taciz ve saldırılarda bulunduğu gerçeği ortadayken yani Kürt kızlarına, Kürt çocuklarına bu şekilde cinsel saldırılarda bulunulurken bunlara dair sesini çıkartamayanlar bugün ‘Sistematik bir politika var’ deyip de Türk devletine ve güvenlik güçlerimize iftira atmakla meşguller. Bunu biz yer miyiz? Bunu biz yemeyiz. Geçin onları kardeşim; geçin onları, geçin onları. Türkiye'de Kürt kökenli kardeşlerimize bir saldırı varsa, bir düşmanlık varsa bunun ağababası PKK terör örgütüdür. Bu, aşağılık bir iftiradır. Bunu kabul etmek kesinlikle mümkün değildir. Herkes kendi haddini bilsin”

MHP Grup Başkanvekili Bülbül, milletin 85 milyon PKK örgütünden yıllarını kaybettiğini belirterek, “Ekonomik bedel hepsini vermiş. Gülerler, tebessüm edenler PKK bahsederken benim içim yanar, biz bedel ödedik. Burada etnik köken din yoktur benim açım olduğu zaman sevinen üzülen benden değildir” ifadelerini kullandı.

AKP: 20 YILDIR KADINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökçam, AK Parti olarak 20 yıldır kadınlar için çalıştıklarını kaydederek, “Genç kızlarımız kaçıran terör örgütlerine destek oluyor çocuklarını isteyen anneleri suçluyor şiddetin kendisi sizsiniz” diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Celal Adan oturuma ara verdi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç