28 Nisan 2024|Pazar,03:09:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.516 0,42
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
17 Kasım 2023 - 14:56
17 Kasım 2023 - 14:563 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Ekrem Yüce'den AK Parti ve MHP Akyazı İlçe Başkanlıklarını ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı'da AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları'nı ziyaret ederek "birlik ve beraberlik" mesajlarını paylaştı.

Ekrem Yüce'den AK Parti ve MHP Akyazı İlçe Başkanlıklarını ziyaret
Toprak Turizm


Meclis toplantısında gelecek dönem için aday adaylığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, seçim startını vermişti.

Ziyaret turlarına başlayan Başkan Yüce, ak parti ve mhp Akyazı İlçe Başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, mhp İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Belediye Başkanı Bilal Soykan ve yönetim ve partililerle bir araya gelen Başkan Yüce, ilçede beton yol ve asfalt çalışmaları, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi gibi hayata geçirdikleri pek çok projeye dair istişarelerde bulundu.

Gittiği her ilçede bölgeye özel çalışmaları, Sakarya'ya değer katan projelerini ve gelecek hedeflerini anlatan Yüce, 56 aylık hizmet serüveninde yaptığı tüm işleri hazırladığı raporlarla ifade etti.

Sakarya'da yapılan her başarılı işte, şehrin ismini dünyaya tanıtan tüm projelerde ve 5 yıl boyunca huzurla, barış ve kardeşlik içinde geçen her süreçte Cumhur İttifakı birlikteliğinin önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Yüce, şehrin dört bir yanında oluşturulan hizmet kanallarında bu dayanışmanın izlerinin yer aldığını söyleyerek tüm ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

"Üretimde rekorlar kırdık"

Özellikle tarımsal projeleri anlatan Yüce, "Özellikle Akyazı Seracılık Mükemmeliyet Merkezi dünyada tek, örtü altı tarımda ilklere imza atmış, Sakarya’yı tarımın üssü haline getirmiş bir proje, 700 ton domates üretimiyle rekor kırdık. Yap işlet devret ile bir dikey sera oluşturmayı hedefliyoruz. Katlı çilek üretimine başlıyoruz. Yakın zamanda meyvelerini alacağız. Farklı bir modeli Sakarya’ya kazandıracağız. Şehrin dört bir yanında hasat işlemlerimize hız verdik ve tarımda üretim üssü olmak için vites artırdık. Tarımın tüm noktalarına temas ettik ve etmeye devam edeceğiz. Dünya bizi takip ediyor diyebiliriz, biliyorsunuz çeşitli ülkelerden tarım ödülleri aldık. Tarımda bir dünya markası olma hedefimiz var" dedi.

"Sakarya'yı başımızın tacı yapacağız"

Sakarya'ya baş tacı yapmaya ve yeni rekorlar kırmaya devam edeceklerini belirterek, "İlçelerimize yöresel ürünler merkezleri açtık. Satış yapıyor, pazar oluşturuyoruz. Süt54, Bal54, Şifaevi, Çikolata Evi işletmelerimizi açtık. Manda yoğurdu, manda peyniri, bal, peynirler, şifa yağları sunuyoruz. Birbirinden lezzetli çikolataları, 28 çeşit tıbbi-aromatik bitki özüyle ürettiğimiz şifalı ürünleri Sakaryalılarla buluşturduk. Biz vatandaşımızın karşısına ve sizlerin karşısına torbamız dolu geldik, her alanda hizmet yaptık. Altyapıda, üstyapıda, kanalizasyonda, içme suyunda, yağmur suyunda rekorlar kırdık ve halkımıza hizmetin en kalitelisini taşımaya gayret ettik. Yeterli mi? Değil. Çalışmaya, Sakarya'yı başımızın tacı yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç