27 Nisan 2024|Cumartesi,21:18:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.298 1,19
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
13 Kasım 2023 - 17:15
13 Kasım 2023 - 17:155 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Karapürçek'te Ümit Bodur aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Karapürçek eski İlçe Başkanı Ümit Bodur, Karapürçek Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Karapürçek'te Ümit Bodur aday adaylığı başvurusunu yaptı
Yön Bul Akademi


Haber : Mine Yıldırım

AK Parti'de yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. karapürçek'te eski İlçe Başkanı Ümit Bodur, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvurusunu yapan Ümit Bodur, açıklamasına Gazze'te katliam yapan İsrail'i lanetleyerek başladı. Bodur; "40 gündür İsrail Terör Devleti Filistin Gazze ve çevresinde zalimce çocuk kadın hasta yaşlı ,hastane okul ve ev  demeden sivil ve masum insanları katlediyor. Dünyanın gözü önünde cereyan eden bu vahşice soykırımı yapan İsrail’i onu destekleyenleri ve sessiz kalanları lanetliyoruz. Türk-İslam Dünyasının birlik ve beraberliğinin ciddi manada sağlanması bir an evvel faaliyete geçmesini de Yüce Rabbimden temenni ediyorum." dedi.

İKİNCİ YÜZYILA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Kurucular kurulu üyesi olduğu, 11 milyonun üzerinde üyesi ile Dünya’nın  en büyük sivil toplum kuruluşu  olan ak parti ailesinin bir mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğunu anlatan Ümit Bodur, şunları kaydetti; "

Tabii bu onur ve  şeref öncelikle; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın R.Tayyip Erdoğan’a aittir. Ömrünü vatanı ve milletine hizmet için  adamış, inandığı yolda yılmadan yorulmadan çalışarak, ilkeli ve kararlı siyaseti ile Türkiye’de adeta sessiz devrim gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girdiğimiz bu süreçte, Türkiye Yüzyılı adını verdiğimiz ikinci yüzyıla emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah nasip olursa, Liderimizin önderliğinde,   samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

ÇİZGİMİZDEN VE DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMEDİK

Bugüne kadar  ne çizgilerinden ne de duruşlarından asla taviz vermediklerini ifade eden Bodur, açıklamasına şöyle devam etti; "

İnandığımız yolda, tevazu ve samimiyetle vatandaşlarımızla olan gönül bağımızı sağlamlaştırdık. Partimizin ve davamızın çıkarlarını ön planda tutarak, şahıslar veya adaylar üzerinden siyaset yapmadık. Sadakat ve vefa anlayışından asla taviz vermedik.  

Üç yıllık İlçe Başkanlığı dönemimizde teşkilat olarak başarılı çalışmalara imza attık. Üye ve teşkilat çalışmalarında Sakarya genelinde ilçeler arasında iki kez birincilik ödülü kazandık. 14 mahallemizin tamamını dolaşarak çok kez  kahvehane,hasta,yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk.Cenaze ve düğün cemiyetlerine katılarak vatandaşlarımızın neşe ve acılarına ortak olduk.

Kamu kurumlarımız ile sürekli iletişim ve diyalog halinde olduk. DSİ, Sepaş, Telekom, AGDAŞ,Orman İşletmesi, Emniyet, Jandarma ve Büyükşehir olmak üzere tümüne ziyaretlerde bulunduk. İlçemizdeki sorun, talep ve şikayetlerin çözümü noktasında takibini yaptık. Engelli vatandaşlarımızın talepleri ile yakından ilgilendik. Genç ve ihtiyaç sahibi  kardeşlerimize farklı kurum ve fabrikalarda çalışma imkanı sağladık.

İLÇE SIRALAMASINDA ÜÇÜNCÜ SIRAYA YÜKSELTTİK

Değerli arkadaşlar, Seçim süreçlerinde il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilatımızın tüm birimleri ile uyumlu çalışarak en son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizi Sakarya genelinde %79,96 oranla ilçe sıralamasında üçüncü sıraya yükselttik. Bu başarıda emeği geçen başta kadın kolları başkanımız kıymetli dava arkadaşım Müzeyyen Uçar olmak üzere tüm yönetimini, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Vural kardeşimizi ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.  

Kuruluşumuzdan itibaren ak partimizin başarısı için AK kadrolarda görev yapan ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, çalışmalarımızı yakından takip ederek destek sağlayan ilçe koordinatörlerimize, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine ,mahalle başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ahirete intikal eden dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

KARAPÜRÇEK İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

Görevi devrettiğimiz kıymetli kardeşim Halit Çakırbaş Başkanımızı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Sevdamız olan Karapürçeğimiz için, gençlerimiz için, umutlarımız hayallerimiz var. Şirin ilçemizi  cazip hale getirecek projelerle çalışma arzumuz var.Uzun yıllar partimize ve davamıza sadakat ve azimle yaptığımız çalışmaları, Allah’ın izni ve siz değerli vatandaşlarımızın desteği  ile birlikte taçlandırmak istiyoruz."

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç