Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
16 Haziran 2024|Pazar,16:33:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.700 0,58
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
07 Şubat 2024 - 20:38
07 Şubat 2024 - 20:383 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik'ten esnaf ve vatandaş ziyareti

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Arabacıalanı Mahallesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. SERMEK’te kursiyerlere misafir oldu.

Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik'ten esnaf ve vatandaş ziyareti
Toprak Turizm


Esnafa hayırlı işler dileyen Çelik, Serdivan’ın kalkınmasında esnafların önemli bir görevi ifa ettiklerini söyledi.

Ekonomik anlamda gelişmeye sağladıkları katkının yanı sıra esnafların Serdivan’ın cazibe merkezi konumuna gelmesinde de etkin rol oynadıklarını belirten Cumhur İttifakı serdivan belediye başkan adayı Osman Çelik; "Her geçen gün cazibesi artan ve gelişen Serdivan’ımız da amacımız, hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve bunu yaparken toplumu oluşturan tüm dinamikleri aynı gaye etrafında buluşturmak. esnaflarımız da bu yapının ana eksininde yer almaya devam edecek. Her zaman dediğimiz gibi istişare ve ortak akılla Serdivan’ımızı birlikte yöneteceğiz" dedi.

Önceliğimiz Serdivan ve Hemşehrilerimiz

Gittikleri her yerde vatandaşların gösterdikleri samimiyet ve muhabbetin kendilerini hizmet noktasında daha da motive ettiğini belirten Çelik; “Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde ilçemizdeki gelişmeleri, hayata geçirmeyi planladığımız hizmet ve projeleri paylaşıp değerlendiriyoruz. Birlikte karar vermeyi ve hareket etmeyi önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve rahatı bizim önceliğimiz. Serdivanımızın ihtiyacı olan tüm hizmetleri vatandaşlarımızla kararlaştırıp hayata geçireceğiz. Bugün ilçe ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızla bir araya geldik. Bu vesileyle tüm esnaflarımıza hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

SERMEK'E ZİYARET

Osman Çelik, Serdivan Meslek Edindirme Kursları'ndaki kursiyerlere de misafir oldu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı ve MHP Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin’in de eşlik ettiği ziyarette Çelik, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerle sohbet etti.

Eğitim Kenti Serdivan

Osman Çelik, yapılan tüm çalışmaların son derece kıymetli olduğunu ifade ederek; nitelik olarak daha kaliteli, katılım olarak sosyal belediyecilik ekseninde yeni içeriklerle oluşturulacak kurslar için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Her Adımda İstişare

Üniversiteler kenti Serdivan’ın eğitim potansiyelinin farkında olduklarının altını çizen Çelik; bunu daha da ileri taşımak için yerel yönetimler olarak katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti. Serdivan’a artı değer katacak her çalışmayı istişare ile hareket ederek vatandaşlarla birlikte hizmete sokacaklarını söyledi.

Kadınlarımızın Yanındayız

Mesleki anlamda donanım sahibi olunması, el becerisi kazanımı ve geliştirilmesi noktasında kadınlara her zaman destek sunacaklarını dile getiren Cumhur İttifakı serdivan belediye başkan adayı Osman Çelik; her konuda katılım ve ortak paydada buluşmanın hizmet anlayışlarının temelinde olacağını söyledi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç