27 Nisan 2024|Cumartesi,23:55:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.247 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Kasım 2023 - 19:17
22 Kasım 2023 - 19:172 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Yüce Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katıldı. Yüce, AK Partinin ana taşıyıcılarından birinin Kadın Kolları Teşkilatı olduğunu söyledi.

Başkan Yüce Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katıldı
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, ak parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ak parti Sakarya İl kadın kolları yönetim toplantısına katıldı. Burada partililerle bir araya gelen Yüce, kadın kollarında görevli tüm üyelere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yüce, Sakarya’da kadının rolünü güçlendiren ve kadınları hayatın tüm alanlarında söz sahibi yapmak için ürettikleri projeleri anlattı.

“AK Parti’nin ana taşıyıcıları…”

Başkan Yüce, “Partimizin çatısı altında hep birlikte milletimize hizmet etmeye; yüzyıllık hedefimiz olan #TürkiyeYüzyılı’nı gerçekleştirmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, sizler, sadece partimizin değil, aynı zamanda ülkemizin geleceği içinde kritik bir role sahipsiniz. Türkiye Yüzyılını sizlerle birlikte inşa edeceğiz Başta ak parti Sakarya İl kadın kolları Başkanımız Yasemin Turan hanımefendi olmak üzere tüm üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyor ve desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Eser ve hizmet siyaseti vurgusu

Sakarya’da 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Yüce, “Şehrimize değer kazandırmak için gündüz gece demeden çalışıyoruz. Yüzün üzerinde projeyi tamamladık ve asla yetinmeyip yeni proje ve yatırımlar için çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizdeki tarımı marka haline getirecek projeler tasarlayıp hayata geçirdik. Spor konusunda başlı başına markayız. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği için kadınların üstlendiği kritik rolü çok kıymetli buluyor ve attığımız her adımda öncelikli davranıyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç