29 Nisan 2024|Pazartesi,11:25:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,4089 0,09
EURO
34,8115 0,20
ALTIN
2.435,13 0,15
BİTCOİN
$62.294 2,56
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Mart 2024 - 14:29
14 Mart 2024 - 14:293 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik annelere yönelik projelerini açıkladı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, sosyal donatı alanlarına bebek bakım alanları kuracaklarını söyledi.

Osman Çelik annelere yönelik projelerini açıkladı
Yön Bul Akademi


Cumhur İttifakı serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan projelerin detaylarını kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Odağımızda Her Zaman İnsan Olacak

Alt ve üst yapı çalışmaları olarak nitelenen temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında da insana dokunan projeleri hayata geçireceklerini belirten Çelik, “Odağımızda her zaman insan olmalı diyerek projelerimizi hazırladık. İnsanımıza dokunan, onların ihtiyaçlarına hitap eden, ayakları yere basan projeler hazırladık. Büyük ölçekli çalışmaların yanı sıra sosyal anlamda yaşam kalitesine doğrudan etki edecek yenilikçi uygulamalar da serdivan’ımızda ak parti belediyeciliği ile hayat bulmaya devam edecek” diye konuştu.  

Aile, Kadın ve Çocuklarımızla İlgili Ekibimden Tek İsteğim Şuydu

Konu anne, kadın ve çocuk olduğunda çok daha hassas davrandıklarını, projeleri deyim yerindeyse ilmek ilmek işlediklerini dile getiren Çelik, “Projelerimizi planlarken ekibimizle çok sık bir araya geldik. Onlardan tek bir isteğim oldu. Annelerimiz, kadınlar ve çocuklarımız konusunda projelerimizi ete kemiğe büründürürken aman ha çok hassas davranın. Onların hayatlarını daha fazla nasıl kolaylaştırırız, güzelleştiririz, aklınızda her zaman bu soru ile çalışın dedim. Sağ olsunlar ekibimizdeki tüm arkadaşlar da bu hassasiyetle projelere çalıştı. Bizim önceliğimiz çocuklarımız, anneler, kadınlar. ak parti’nin hizmet belediyeciliğinin temelinde bu üç grup merkezde yer alır. Bugün eğer bu koltuklarda oturuyorsak, bir annenin, bir kadının fedakarlığı ile oturuyoruz. Bunun sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu


Annelerimizin İşlerini Kolaylaştıracağız

Annelerin çocuklarıyla birlikte rahatça sosyalleşebilmeleri, bebeklerinin temel gereksinimlerini nezih ortamlarda, rahatça karşılayabilmeleri için herhangi bir yer aramalarına gerek duymayacaklarını dile getiren Çelik, “Sosyal donatı alanlarımızda bebek bakım alanları kuracağız. Annelerimizin işlerini kolaylaştırmak, o zorlu süreçte onlara biraz da olsa destek olmak için bu projemizi diğer projelerimiz gibi değerli görüyoruz.” dedi.

Kapsayıcı Projelerimizle Hayatı Kolaylaştıracağız

Sosyal alanlarda hayata geçirilecek olan bebek bakım odalarının içerisinde; beslenme bölümü ve bez değişim alanının yanı sıra belediye tarafından bakım odalarında hijyen malzemelerinin de hazır bulundurulacağını dile getiren Çelik, “Amacımız annelerimize rahat nefes aldırabilmek. Bu projemizle annelerimizin ve bebeklerinin konforuna destek olacağız. Gençlerimiz, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar kısacası toplumu oluşturan tüm kesimlere karşı duyarlı olmaya ve kapsayıcı projelerimizle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, yerinde dokunuşlarla renklendirmeye, rahatlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç