19 Nisan 2024|Cuma,02:10:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5507 0,23
EURO
34,7806 0,14
ALTIN
2.494,31 0,40
BİTCOİN
$63.512 2,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Mart 2022 - 13:21
03 Mart 2022 - 13:213 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Tever vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever Pamukova da partisinin İlçe İstişare ve Değerlendirme toplantısı sonrası esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Tever vatandaşlarla bir araya geldi
Yön Bul Akademi


ak parti pamukova İlçe Başkanlığının İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için pamukova'ya gelen ak parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, toplantı sonrası, vatandaşlar ile esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini diledi.

Ziyaretinin ilk durağında Tever, İlçe Başkanlığının İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı.

ak parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Başkan Yardımcısı Savaş Yılmazer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tan, pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ve ak parti İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, pamukova Belediyesi Gölpark Tesislerinde, İlçe Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısında ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı sonrası ev ziyaretlerinde bulunan İl Başkanı Tever, berberindeki heyet daha sonra pamukova'da vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelip istek ve taleplerini dinlediler.

Pamukova ak parti İlçe Teşkilatında Kadın Kolları Başkanı Esra Turan ve yönetim kurulunun toplantısına katılan Tever, "Pamukova'da partimize emek ve güç veren fedakâr ve vefakar Kadın Kolları Başkanımız Esra Turan yönetim kuruluna çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Birlikte omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Tever, daha sonra pamukova Belediyesine geçip Belediye Başkanı Güven Övün'den İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Tever pamukova ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, ilçe ziyaretlerinin devam ettiğini ifade ederek, " Bugün pamukova'da İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, mahalle başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik ev ziyaretlerinde bulunduk. pamukova Teşkilatımız, emin adımlarla 2023'e yürürken, tüm gayreti ve samimiyetiyle her daim milletimizin yanında olmaya devam edecek inşallah. Mahalle Başkanlarımıza gayretli çalışmaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. ak parti kadroları olarak tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya devam edeceğiz. ak parti, birliğin, birlikten doğan güçle ilerlemenin partisidir. Heyecanımız, birliğimiz daim olsun. Toplumun tüm kesimini kucaklayacak, her bir vatandaşımızın derdine ortak olacak çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz. Bugün pamukova'da bizleri bağrına basan, samimi ve keyifli muhabbetlerini bizden esirgemeyen, Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan tüm hemşerilerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğimiz, berberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun" dedi.

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç