Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:11:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3761 0,18
EURO
34,9957 0,20
ALTIN
2.326,02 0,24
BİTCOİN
$69.695 1,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Mart 2021 - 12:15
25 Mart 2021 - 12:153 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yunus Tever, büyük kongreyi değerlendirdi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Yunus Tever, büyük kongreyi değerlendirdi
Toprak Turizm


AK parti Genel başkanı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ve “Türkiye için güven ve istikrar” sloganıyla gerçekleşen kongreye Sakarya heyeti tam kadro katıldı. 7. Olağan Büyük kongre’de önemli mesajlar veren Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 2023 manifestosunu açıkladı.

kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı yunus tever: “Ankara’da çok coşkulu ve heyecan dolu bir kongre gerçekleştirdik. Üst Kurul Delegelerimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte yaklaşık 2 Bine yakın bir katılımla Sakarya’dan kongremize dâhil olduk. Kar kış demeden, yağmur çamur demeden Sakarya’mızdan kalkarak 7. Olağan Büyük kongremize teşrif eden tüm dava arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Ankara’da yaşadığımız coşku, AK Parti’mizin milletimize hizmet yarışındaki heyecan ve kararlılığının aslında en somut göstergesi. AK Parti, 2002’den bu yana Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümün simgesi haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki partimiz, eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya, sanayiden çevreye kadar hemen her alanda ülkemizin seviyesini yükselterek yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Büyük kongremizin Divan Başkanlığını yapan Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz’da Sakarya’mız ve partimiz için ayrıca bir gurur kaynağı olmuş ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda yeniden görev alan Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 7. Olağan Büyük kongremiz, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

7. Olağan Büyük kongremizde yeniden Genel Başkan seçilen, dünya mazlumlarının gür sesi, Büyük ve Güçlü Türkiye ideallerimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, kongremizde MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine seçilen tüm dava arkadaşlarımızı da yürekten kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Davamıza tutkumuz, inancımız ve milletimize olan sevdamızla, liderimizin yanında, inandığımız yolda birlik ve beraberlik içerisinde durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç