18 Nisan 2024|Perşembe,12:25:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4905 0,13
EURO
34,8157 0,27
ALTIN
2.487,44 1,02
BİTCOİN
$61.518 3,02
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Nisan 2023 - 17:01
09 Nisan 2023 - 17:013 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
1 yorum

Yunus Tever'den liste açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Aday Listesi’nin kesinleşmesinin ardından adaylara başarılar dileyerek, aday adaylarına ve teşkilatlara teşekkür etti.

Yunus Tever'den liste açıklaması
Yön Bul Akademi


14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi sakarya milletvekili aday listesi belli oldu.

ak parti sakarya milletvekili Adayları;

1-Lütfi Bayraktar,

2-Çiğdem Erdoğan Atabek,

3-Ali İnci,

4-Ertuğrul Kocacık,

5-Murat Kaya,

6-Akif Adnan Dizer,

7-Kürşat Kılıç,

8-Rahmican Şeşen’den oluşan isimlerinden oluştu.

ak parti İl Başkanı yunus tever, aday listenin belli olmasının ardından listede yer almayan tüm Aday Adaylarına, sürece verdikleri destek ve özverili çalışma için teşekkür etti.

Ülkenin büyük felaketlerle boğuştuğu ve küresel tehditlerin her geçen gün arttığı bir süreçte 14 Mayıs seçimlerine gidildiğini aktaran İl Başkanı Tever, “Kritik bir seçime doğru hep birlikte yol alıyoruz. Belirlenen milletvekili Adaylarımız ile birlikte SKM Başkanlığımızın yönlendireceği çalışma takvimi ile sakarya’mızı kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına karış karış gezeceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler yaparak, çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız inşallah. Sahada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerimizin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlatacağız. Var gücümüzle çalışarak sakarya’mızda tarih yazacağız. Bugüne dek sakarya’da almış olduğumuz en yüksek oy oranına ulaşacak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleriyle daha güçlü bir şekilde yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 14 Mayıs’a giden yolda, tüm aday adayı kardeşlerimiz teşkilatlarımızla olan ülfet ve ünsiyetini kaybetmeden el ele gönül gönüle çalışmalara destek verecektir. 14 Mayıs seçimlerinde insanımızın sandıkta yine en doğru kararı vereceğinden en ufak bir şüphe duymuyorum. Meydanların dilini iyi bilen, yirmi yıllık siyasi bir tecrübeye sahip teşkilat yapımız var. Bir siyasetçi olarak dalga dalga büyüyen zaferin ayak seslerini net bir şekilde duyuyorum. Allah’ın izni hemşehrilerimizin destek ve teveccühleriyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda açık ara farkla seçtirerek, TBMM’de çok güçlü bir Cumhur İttifakı grubu teşekkül ettireceğiz. Tüm amacımız ve gayemiz budur. sakarya’mıza hayırlı olsun” dedi.

ak parti, 11 Nisan Salı Günü Ankara Arena Spor Salonu’nda Aday Tanıtım programını teşkilatların katılımıyla gerçekleştirerek seçim çalışmalarına resmen başlamış olacak.

YORUMLAR (1)
Mağdur
Mağdur

Nazım İmar Planlarında yapılan haksızlığa uğrayan vatandaşı dinlemeye hakkı haklı olana vermeyi bu tür sorunu olan vatandaşlara çözüm olmanız dileği ile başarılarınızı diliyorum.

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç