Futbolcular ödeme bekliyor
Sakaryaspor’da peşinat ödemeleri henüz yapılmadı. Yeşil-Siyahlı futbolcular bayram öncesinde ödeme beklerken yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.
Sakaryaspor’da peşinat ödemeleri kapıya dayandı. Bu sezona da flaş bir takım kuran yönetim peşinat ödemeleri için kaynak arayışını sürdürüyor. Ligin en pahalı takımlarından biri olan Sakaryaspor’da peşinat ödemeleri için yaklaşık 4 Milyon TL gerekiyor. Sezon öncesinde Mahir Sağlık, Beykan Şimşek, Murat Akın, Ramazan Sal, Ferhat Kaya gibi oyunculara peşinat ödemesi yapılmıştı.
KAYNAK ARAYIŞI
Sakaryasporlu futbolcular Kurban Bayramı öncesinde yönetimden para bekliyor. Kaynak arayışı devam ederken gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na çevrildi. Sakaryaspor’a büyük desteği olan Başkan Toçoğlu’nun peşinat konusunda da yönetime destek olması bekleniyor. Sakaryaspor Yönetiminin peşinatları bayrama kadar yatırıp yatırmayacağı merak ediliyor.
Yenihaber
