29 Nisan 2024|Pazartesi,15:24:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,3776 0,18
EURO
34,7850 0,13
ALTIN
2.433,13 0,23
BİTCOİN
$62.314 1,94
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
05 Şubat 2024 - 23:42
05 Şubat 2024 - 23:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Karanlık Kanyon'da muhteşem meydan okuma

Karanlık Kanyon'da, Erzincan Valiliğinin desteğiyle birbirlerine meydan okuyan Red Bull sporcuları, zor şartlar altında hünerlerini sergiledi.

Karanlık Kanyon'da muhteşem meydan okuma
MARMARA GÖZ


Superbike Şampiyonu toprak razgatlıoğlu ve yarış pilotu ayhancan güven, Erzincan'daki karanlık kanyon'da birbirlerine meydan okudu.

Red Bull sporcusu olan toprak razgatlıoğlu ve ayhancan güven UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan karanlık kanyon'da hünerlerini sergileyerek muhteşem bir performans ortaya koydular.

38 tünele sahip 7 kilometrelik taş yolda toprak razgatlıoğlu ve ayhancan güven, keskin virajlar ve uçurumlarla dolu parkurda etkileyici bir mücadele sergiledi.

Pilotlar, ilk kez alışmış oldukları asfalt zeminin dışında mücadele etti.

toprak razgatlıoğlu, yaşadığı deneyimle ilgili, 'Kanyonda motosiklet sürmek pistte sürmekten çok farklı. Motosikletim durmak için çok ağırdı ve sürüşü kolay bir arazi değildi ancak benim için heyecan verici bir deneyimdi.' ifadelerini kullandı.

Ayhancan Güven ise 'Kanyon boyunca pek çok engel vardı ve tünellerden geçmek oldukça zordu ama gayet iyi geçtik. Bu aracı ilk kez kullanıyordum ve direksiyon seti normalde kullandığımdan tamamen farklıydı. Zorlu bir deneyimdi ancak çok eğlendim.' değerlendirmesinde bulundu.

'Motor sporları tutkunlarının gerçek deneyim yeri' olarak kabul edilen karanlık kanyon'da toprak razgatlıoğlu ve ayhancan güven ikilisinin heyecan dolu performansı, Red Bull Motorsports YouTube kanalından izlenebiliyor.

Yaklaşık 85 kişiyle gerçekleştirilen çekimler boyunca sporcular ve set ekibinin yaşadığı zorlukları anlatan yapım videosu, 12 Şubat'ta Red Bull TV'de yayınlanacak.

 

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç