Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,13:23:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3314 0,25
EURO
35,0590 0,18
ALTIN
2.285,37 0,34
BİTCOİN
$70.456 0,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Mayıs 2023 - 17:29
08 Mayıs 2023 - 17:293 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya dünya kupasına ev sahipliği yapacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, mecliste tüm sporseverlerin beklediği haberi paylaştı. MTB Eliminatör Dünya Kupası, BMX Supercross Dünya Kupası ve BMX Avrupa Kupası’nın koşulacağı kupa heyecanı 17 Mayıs’ta Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde başlıyor. Bisiklet Festivali ve etkinliklerle birlikte bölgede yaklaşık 20 gün boyunca şölen havası yaşanacak.

Sakarya dünya kupasına ev sahipliği yapacak
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Mayıs Ayı Olağan meclis Toplantısı’nda sporseverlerin beklediği güzel haberi paylaştı. Yüce, Dünya ve Avrupa kupalarının yer aldığı bisiklet yarışı heyecanının 17 Mayıs’ta başlayacağını açıklayarak dünyaya katılım çağrısı yaptı.

2 Dünya 1 avrupa kupası

Herkesin beklediği takvimi paylaşan Yüce mtb Eliminatör Dünya Kupası, bmx Supercross Dünya Kupası ve bmx avrupa kupası’nı kapsayan program boyunca Bisiklet Festivali düzenleneceğini ve yaklaşık 20 günlük takvimin büyük bir coşkuya sahne olacağını söyledi. Yarışlar, etkinlikler, çekilişlerin yer alacağı nefeslerin tutulacağı festivale dünyanın dört bir yanından katılım beklediklerini ifade etti.

Geri sayım başlıyor

Yüce, “Geri sayıma başlıyoruz.  Bisiklet sporunun kalbinin atacağı yarışlara; dünyanın en donanımlı ve en fonksiyonel bisiklet parkuru olan Ayçiçek Bisiklet Vadimizde ev sahipliği yapacağız. Ülkemizden ve dünyadan pek çok sporcuyu, sporseveri, yerli ve yabancı basın mensubunu ağırlayacağımız Dünya Bisiklet Şehri Sakarya’mızda; 17 Mayıs- 11 Haziran 2023 tarihleri arasında Bisiklet Festivalimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“Sakarya sizin eviniz…”

Programın detaylarına değinen ve dünyaya davet çağrısı yapan Başkan Yüce, “Çeşitli etkinliklerin ve bisiklet çekilişlerinin yer alacağı festivalimizde; sizleri de bu harika deneyimi yaşamaya, heyecan dolu yarışları izlemeye davet ediyorum. Ev sahipliği yaptığımız şampiyonalarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum… Sözlerime son verirken; dünya spor kamuoyuna bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum; Sakarya sizin eviniz; dünyayı misafir ederiz” ifadelerini kullandı.

Yarış ve program takvimi

-17 Mayıs-20 Mayıs tarihlerinde Tour Of Sakarya ile yarış takvimimiz başlayacak.
-17 Mayıs’ta mtb Night Cup,  
19 Mayıs’ta mtb Cup,
--21 Mayıs’ta mtb Elımınator Word Cup
-3 Haziran - 4 Haziran’da bmx Supercross Word Dünya Kupası
10 Haziran- 11 Haziran’da bmx European Cup

-Ayrıca bu takvim boyunca çekilişler, etkinlikler ve çocuk oyunları düzenlenecek.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç