Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,08:56:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3669 0,15
EURO
34,9595 0,30
ALTIN
2.325,72 0,23
BİTCOİN
$70.209 0,74
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Mart 2023 - 15:11
11 Mart 2023 - 15:114 dakika da okunur 3 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
3 yorum

Sakaryaspor cephesine seslendi

Samsunspor’lu Zeki Yavru, Sakaryaspor maçında yaşanan saha olayları hakkında kendisini suçlayan Sakaryaspor cephesine seslenerek, “Benim kariyerimi ve karakterimi yargılamak kimsenin hakkı da haddi de değildir” dedi.

Sakaryaspor cephesine seslendi
Toprak Turizm


spor Toto 1. Lig’in iddialı takımlarından spor">samsunspor ile spor">sakaryaspor ligin 25. haftasında Sakarya’da karşı karşıya geldi. spor">samsunspor’un 1-0 kazandığı maçın sonlarına doğru saha karışırken, 2 takımdan 1’er futbolcu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. spor">sakaryaspor cephesi maç sonu açıklamalarında saha olaylarının yaşanmasında Zeki Yavru’nun suçlu olduğunu iddia ederken, deneyimli futbolcu Zeki Yavru bugün yaptığı açıklama ile iddiaları cevapladı. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı döndüklerini ifade eden spor">samsunspor kaptanlarından Zeki Yavru, “Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım daha attığımız için sevinçliyiz. Artık inanmış bir takım var. Takımımızın içinde çok büyük bir arkadaşlık ve aile ortamı var. İnşallah Bandırmaspor maçıyla spor">sakaryaspor deplasmanındaki 3 puanı taçlandırıp, hedefimiz olan şampiyonluğa bir an önce yaklaşmak istiyoruz” dedi.

“Sadece bin kilometre yoldan gelen taraftarımı dönüp alkışladım”

yaşanan olaylarda üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini ifade eden Zeki Yavru, “spor">sakaryaspor maçında bazı saha olayları yaşandı. Rakip futbolcular benim hakkımda maç sonu açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaları ‘talihsizlik’ olarak nitelendiriyorum. Yaklaşık 15 yıldır üst düzey profesyonel kariyerim var. Kariyerime kimsenin laf atmasına müsaade etmek; bunca senedir Zeki Yavru’nun kim olduğunu, karakterinin ne olduğunu herkes bilir. Burak Süleyman bunu herkesten öğrenebilir. Bizim o maçta spor">sakaryaspor camiası ile alakalı hiçbir galeyana getirişimiz yok. Kırmızı kart yemem de benim adıma büyük şaşkınlık oluşturdu. Çünkü oyundan çıktım, kimseyi tahrik etmedim. Bin kilometre yoldan gelen taraftarımı dönüp alkışladım. Başka bir şey yapmadım. Yardımcı hocaları bizlere sataştılar. Olaylarda kafam açıldı, yardımcı hocamız yaralandı. Ona rağmen sahada kalmayı tercih ettik. Kulüp olarak içeri girip, maçı daha da gerebilirdik. Biz bunları tercih etmedik. Olaylardan dolayı üzgünüm. Benim adıma yapılan açıklamalar, olayları bana yıkmaya çalışmak başlı başına bir hayal kırıklığı. Görüntülerde de her şey sabit” diye konuştu.

“Kariyerimi ve karakterimi yargılamak kimsenin hakkı da haddi de değildir”

Türk futbolunda kendisinin nasıl tanındığını ve olayların kendiyle alakalı olmadığını vurgulayan Yavru, “yaşanan olayları spor">sakaryaspor camiasına mal etmiyorum. Kendi adıma hiçbir şey yapmama rağmen adım bu olaylarda geçtiği için ülkemizin zor zamanlarında böyle bir olayın içinde bulunduğum için spor kamuoyundan özür diliyorum. Hiçbir şey yapmadığım halde bu olayın içine çekildim. En büyük üzgünlüğüm takımımı eksik bırakmak. Ne ceza alacağımı da bilmiyorum. Güzel bir ivme yakaladık. Ben olsam da olmasam da takımımız işi götürecektir. Orada birçok olay yaşandı. Taraftarımızın formamızın rakip taraftarlar tarafından çıkartıldığını gördük, üzüldük ama bunu sahaya yansıtmadık. 90 dakika boyunca hiçbir şekilde seyirciyi tahrik etmedik. saha içinde de bir olay olmadı. Ben yerdeyken üzerime yabancı madde yağdı. Yine de kalkıp taraftara ‘yapmayın’ dedim. Taraftarıma dönüp alkışladım sadece. Bu futbolun içinde var. Maç sonu yapılan açıklamalarda saha olaylarının başlangıcını bana yüklemeye çalışmak çok büyük talihsizliktir. Benim kariyerimi ve karakterimi yargılamak kimsenin hakkı da haddi de değildir. Şaşkınlıkla izledim. Sosyal medya hesabım olmadığı için bu açıklamayı yapma gereği duydum” şeklinde konuştu.

Zeki Yavru bu sezon spor">samsunspor forması ile 25 maçın tamamında ilk 11’de forma giyerken 1 gol 2’de asist katkısı yaptı.

YORUMLAR (3)
Akyazılı
Akyazılı

Senin kariyerinide senide biliriz yavvvvruuu Trabzon’dan niye kovuldun onuda söyle sebastiyan

CEVAPLA

Green Black 54 54
Green Black 54 54

Karatersizsin Zeki yavru iyi izle görüntüleri masuma oynuyorsun tribünleri tahrik ediyorsun sağa sola sataşıyorsun

CEVAPLA

Temel yürek
Temel yürek

YAVRU,cum istersen bi oturda sakin kafayla maç içersinde ve dışındaki tahriklerini bı izleyiver sudan çíkmı ak kaşık değilsin

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç