26 Nisan 2024|Cuma,02:32:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5246 0,12
EURO
34,9125 0,17
ALTIN
2.439,43 0,13
BİTCOİN
$64.516 0,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Mart 2023 - 10:11
11 Mart 2023 - 10:114 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
1 yorum

SAKARYASPOR FIRSAT TEPTİ

Sakarya haber köşe yazarı Tacettin Furuncuoğlu, Sakaryaspor fırsat tepti konusunu değerlendirdi.

SAKARYASPOR FIRSAT TEPTİ
Toprak Turizm


Temsilcimiz sakaryaspor zirve mücadelesinde samsunspor'a kendi evinde 1-0 mağlup olarak önemli bir fırsatı elinden kaçırdı. 6 haftalık galibiyet serisi son bulmuş oldu. Rakibi ile olan puanl farkını azaltmayı başaramadı. Mağlubiyetin en büyük etkenlerinden biri Kabongo Kassongo'nun sakatlığı diyebiliriz. Nalepa'nın cezalı olması da başka bir etken.

Taner Taşkın'nın kadroda zorunlu revizyona gitmesi oyun sistemimizi biraz değiştirdi. Özellikli orta saha da zayıf kaldık. Oyun kurmakta zorlandık. samsunspor'un hızlı ataklarını kesmeyi başaramadık. Böyle olunca erken yenen bir gol de kaçınılmaz oldu.

Herşeye rağmen sahada iyi mücadele eden bir sakaryaspor vardı. Önemli fırsatlarda yakaladık ama başarılı olamadık.

Orta saha da kritik bağlantıları yapmaya çalışan Miloseviç çoğu pozisyonda ağır kaldı. Tabiri caizse topu ezdi. Hakan Yavuz özellikle hücumda güzel işler yaptı. Defansif anlamda biraz geç kalsa da çoğu pozisyonda rakibini kovalayarak kritik müdahaleleri de oldu. Grechyshkin çok etkisizdi. Taner hocada ikinci yarı bu yüzden İbrahim Has ile başladı. Roshi yine formundaydı. Birebir kaldığı pozisyonlarda adam eksiltmede çok başarılı oldu. Bulduğu fırsatları malesef değerlendiremedi. Burak Süleyman yeteri kadar etkili değildi. İsabetli pas oranı düşük. Bir çok çalım hareketinde de başarılı olmadı. Tabi top kendisine geldiğinde ikili üçlü sıkıştırmalara da maruz kaldı. Neredeyse hiç şut pozisyonuna giremedi. Burak Süleyman 10 numara mevkiisinde oynasa daha etkili olacağını düşünüyorum. Özellikle dikine oyunlarda daha çok pozisyon bulmanızı sağlayabilir. Kassongo'nun eksikliğinde forma şansı bulan Mehmet Akyüz üzerine düşeni yaptı. Mücadelesi ve hırsı golü çok istemesi kalitesini gösterdi. Gole de çok yaklaştı ama şans bizden yana değildi.

Defansif anlamda çok kötü değildik. Tabiki zaman zaman hatalarımız oldu. Özellikle ikinci yarı Çağlayan Menderes'in taç çizgisinde yediği çalım sonrası kalemizde büyük sıkıntı yaşadık. Defansımız özellikle oyun başlangıcında uzun toptan vazgeçemesi lazım. Bir çok topu bu şekilde rakibe hediye ettik. Aynı şey kalecimiz Furkan Köse içinde geçerli. Pas oyunu ile çıkmak bize daha çok şey katacaktır.

Dakika 71'den sonra herşey değişti. Zeki Yavru'nun provokasyonuna gelen Ümit Kurt olmaması gereken bir kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Malesef saha içinde görmek istemediğimiz bazı olaylara şahit olduk. Bu yaşadıklarımıza en güzel cevabı Burak Süleyman maç sonu röportajinda verdi.

Uzatmalarla birlikte kalan yarım saatlik bölümde yeşil-siyahlı ekibimiz 10 kişi olmasına rağmen yine etkiliydi. Sacko ve Dimitrov güzel pozisyonlarda yakaladı ama malesef değerlendiremedi. Bazende olmayınca olmuyor.

Başta taner taşkın olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Özellikle mücadeleri için kutluyorum. Taraftar bu futbolu gördükten sonra aynı istikrarla tribünü doldurmaya devam edecektir. Hafta içi olmasına rağmen 20 bin taraftar staddaydı. Böyle güzel tribünler görmek futbolun en güzel yanı belki de.

sakaryaspor zirve mücadelesine devam edecektir. Kaybedilmiş hiç bir şey yok. Umarım önümüzdeki haftalarda güzel galibiyetler alırız.

Saygılarımla...

Tacettin Furuncuoğlu

YORUMLAR (1)
Adı lazım değil
Adı lazım değil

Tacettin bey kaleminiz harika inanılmaz iyi gözlem yapıyorsunuz..

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç