Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,02:22:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3726 0,17
EURO
35,1825 0,33
ALTIN
2.324,86 0,19
BİTCOİN
$70.982 2,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Ocak 2023 - 23:28
28 Ocak 2023 - 23:283 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryaspor kazanmaya devam ediyor: Son dakikada gelen mutluluk!

Lig de son 3 maçta 3 galibiyet alan teknik direktör Serkan Özbalta'nın görevine son verilmesi sonrası Taner Taşkın ile ilk maçına çıkan Sakaryaspor, Burak Süleyman'ın son dakika golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Sakaryaspor kazanmaya devam ediyor: Son dakikada gelen mutluluk!
Yön Bul Akademi


Sezonun ilk yarısının son haftasında Gençlerbirliği'ni mağlup eden sakaryaspor, sezonun ikinci yarısında ise önce Göztepe'yi ardından ise Altınordu'yu yenmeyi başardı.

Bu 3 karşılaşmadan temsilcimiz galibiyetle ayrılsa da oynanan oyunun düşük kalitede olması ve keyif vermemesi koca bir soru işareti oluşturdu. Küme düşme hattındaki Gençlerbirliği'ni ve Altınordu takımını yenerken zorlandı. Göztepe maçında ise rakibimize göre biraz daha etkisiz kalsakta deplasmanda vasat bir oyunla kazanmayı bildi.

Özellikle son oynanan altınordu maçının ilk yarısının son bölümünde ve ikinci yarının tamamında kötü bir oyun sergiledik. furkan köse'nin önemli kurtarışları ve biraz da rakip takım oyuncularının son vuruşlarda beceriksiz kalmasıyla birlikte zor da olsa kazanmayı bilmiştik.

Bu karşılaşma sonrası şok bir karar geldi ve Serkan Özbalta ile yollar ayrıldı. Bana göre Serkan hoca takımın başında kalsaydı takımımız her geçen gün üstüne koyarak sezona devam ederdi. Ama yönetimin vardır bir bildiği diyerek yolculuğumuza taner taşkın ile devam ediyoruz.

Önce İlker Püren, sonra Serkan Özbalta, şimdi ise taner taşkın....  Umarım sezon bitene kadar dördüncü hocayı görmeyiz ve play-off oynamaya hak kazanarız.

Serkan Hoca,  süper lig temsilcisi Hatayspor ile sezona başladı. Böyle bir teknik adamı kaybetmeden yola devam etmek daha güzel olurdu.

Taner Taşkın ile ilk maçta 3 puana uzandık. Berbat bir zemine rağmen. Koca İstanbul'da başka stadyum mu yok. Maçı izlerken göze hoş gelmiyor. Hadi gözümüzü geçtim, ya oyuncular sakatlık geçirse kim verecek hesabını, hiç kimse... Hem de 2-1 geriden gelip kazandık. Kasongo'nun golü sezonun en iyi 10 golü arasına rahat girer. Son dönemlerde izlediğimiz en güzel gollerden. Hatta ve hatta o kadar uzak mesafeden gelen yüksek topu göğüsüyle yumuşatıp rövaşeta ile ağlara göndermek ustalık işi. Premier Lig kalitesinde bir gol. Kasongo ile Rizespor ilgilieniyormuş. 1 milyon euro bonservisten bahsediliyor. Ücret güzel. Fakat takımdan Kasongo'yu çıkarırsak takımın kalitesi çok düşer. Bu yüzden sezon sonuna kadar takımdan ayrılmaması gerekiyor. Son haftaların formda  Burak Süleyman'da yine sahneye çıktı ve takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

Maçta attığımız gol ofsayt gerekçesiyle iptal olurken, yediğimiz gol penaltıdan geldi. Ben iki kararında doğru olduğunu düşünüyorum.

sakaryaspor 4 te 4 yaparak yoluna devam ediyor ve play-off ısrarını sürdürüyor.

sakaryaspor'un kadrosunda bulunan tüm oyuncular yetenekli ve kaliteli.  Bu oyuncular sezonun ilk yarısında oynadıkları oyunun üstüne koyar ve hırslarıyla birlikte kalitelerini ortaya çıkarırsalar bu takım play-off oynar.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç