Sakaryaspor Kongresi'nde gerginlik
Sakaryaspor’da merakla beklenen olağan genel kurulun ikinci oturumu da başkan seçilemeden tamamlandı. Sakarya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen kongrede herhangi bir başkan adayının ortaya çıkmaması nedeniyle seçim yapılamazken, genel kurul ileri bir tarihe ertelendi.
Yeşil-siyahlı kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan kongrede divan başkanlığını Erol Aydın yürüttü. Divan kurulunda Zafer Kolunsağ, Rahmi Can Şeşen ve Metin Dimbaş yer alırken, toplantıya 83 delegenin katıldığı açıklandı.
Görüşmeler sırasında başkanlık için herhangi bir listenin sunulmaması, kongrenin seçim aşamasına geçmesini engelledi. Kulübün yeni yönetimini belirlemesi beklenen genel kurul bu nedenle sonuçsuz kaldı.
Öte yandan kongre esnasında yaşanan kısa süreli tartışmaların ardından salondaki güvenlik koşullarının yeterli olmadığı değerlendirilerek toplantının ertelenmesine karar verildi.
Sakaryaspor’da yeni kongre tarihinin önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulması bekleniyor.

