05 Aralık 2025|Cuma,18:20:26
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
05 Aralık 2025 - 11:02
05 Aralık 2025 - 11:0250 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
0 yorum

Sakaryaspor’da alacak krizi

Sakaryaspor’da hem ligde hem de kupada alınan olumsuz sonuçların ardından baş gösteren kriz giderek derinleşiyor. Kulüp başkanının istifa ettiği yeşil-siyahlılarda, futbolcuların alacak sorunları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha önce yabancı oyuncuların girişimleriyle gündeme gelen ödeme problemi, bu kez yerli futbolculara sıçradı.

Sakaryaspor’da alacak krizi
Toprak Turizm Yeni


Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Burak Çoban ve Burak Altıparmak’ın, kulüpten alamadıkları toplam yaklaşık 15 milyon TL için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunduğu öğrenildi. Başvurunun ardından TFF’nin kulübe ihtar gönderdiği belirtildi.

Her iki futbolcu da belirlenen sürede ödemelerin yapılmaması halinde sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkına sahip olacak. Bu doğrultuda özellikle Burak Çoban’ın serbest kalması durumunda 2. Lig ekiplerinden Bursaspor ile el sıkıştığı ileri sürülüyor.

sakaryaspor’da ekonomik sıkıntıların çözülmemesi halinde yeni başvuruların da gelebileceği konuşuluyor. Yeşil-siyahlı camiada gözler, kulübün kısa vadede nasıl adımlar atacağına çevrilmiş durumda.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!
Aramaktan Vazgeç