Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,17:33:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5666 0,16
EURO
34,8866 0,64
ALTIN
2.434,46 0,07
BİTCOİN
$66.742 0,70
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Ocak 2022 - 22:20
22 Ocak 2022 - 22:203 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan anısına turnuva düzenlendi

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevinde iken 24 Ocak 2001'de uğradığı hain terör saldırısında Şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına düzenlenen Karate Turnuvasına katıldı. Turnuvaya 13 ilden 55 kulüp ve 550 sporcu katıldı.

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan anısına turnuva düzenlendi
Toprak Turizm


Kendisi de aynı zamanda, Karatede siyah kuşak 4. Dan, Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Karete Milli Hakemi olan İl Emniyet Müdürü Kaya, turnuvada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

İl Emniyet Müdürü Kaya yaptığı konuşmada : ‘’Değerli Belediye Başkan vekilim, Türkiye Karate Federasyonu üyelerimiz, ASKF Federasyonu Başkanım, protokolün değerli üyeleri, bir ferdi olmaktan onur duyduğum karate camiasının sporcu, antrenör ve hakem kardeşlerim, kıymetli veliler ve basınımızın değerli temsilcileri sizleri muhabbetle sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Meslek büyüğümüz Şehit Ali Gaffar Okkan ve 5 vatan evladı yiğidimize bir vefa nişanesi olarak, onlar adına düzenlenen Karate  turnuvasına hepiniz hoş geldiniz. Bundan tam 21 yıl önce hunharca, vahşice katledilen, Sakaryalı Şehit Emniyet Müdürümüzün memleketinde görev yapıyor olmaktan ve mensubu olduğum karate camiası adına organize edilen bir etkinlikte onu anıyor olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Şehidimiz alışılmışın dışında bir portre çizerek, halka her zaman yakın olmuştur. Samimi tavır ve sözleriyle halkla iç içe olarak, devletin gülen yüzü şefkatin göstergesi ve sıcak eli olmuştur. Görev aldığı her yerde, özellikle Diyarbakır'da çok sevildi. Bu güzel vatan toprağı üzerinde huzur içinde özgürce yaşaya biliyorsak, minarelerimizden ezanlar dinmiyorsa, gönderimizde şanlı bayrağımız Nazlı Nazlı dalgalanıyorsa, bu unutmayın ki Aziz Şehitlerimiz sayesindedir. İnanıyorum ki Şehitlerimizin açmış olduğu bu yolda siz gençlerimiz de sporda, sanatta, bilimde kendinizi yetiştirerek mukaddes değerlerimize sahip çıkan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, Dünya var oldukça yaşatacaksınız. Afyon'da Dumlupınar'da Sakarya'da Çanakkale'de ve 15 Temmuz 'da verilen mücadelelerle Şehitlerimizin verdiği can'la, gazilerimizin akıttığı kan ile bize emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, Güçlü yarınlara, umutla yürüyecek. Bu duygu ve düşüncelerle , Şehidimizin 21. seneyi devriyesinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere mu toprakları bize vatan yapan tüm Gazi ve Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, sporcularımıza başarılar diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç