27 Nisan 2024|Cumartesi,11:27:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.954 2,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Mart 2024 - 11:13
29 Mart 2024 - 11:133 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik Serdivan teleferik projesi açıklaması

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan adayı Osman Çelik, şehrin yeni buluşma noktası olmaya aday olan Seyir Teras Projesi ve turizm potansiyelini olumlu yönde etkileyecek olan Teleferik Projesi’ni açıkladı.

Osman Çelik Serdivan teleferik projesi açıklaması
Yön Bul Akademi


ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI

Cumhur İttifakı serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Şelale Park karşısında Seyir teras projesi hayata geçireceklerini söyledi. Osman Çelik, “ serdivan’ımız için hazırladığımız birbirinden güçlü projelerden biri de Seyir terası projemiz oldu. Kenan Sofuoğlu Caddesi üzerinde bulunan Şelale Park’ın karşısında, muazzam bir manzaraya sahip alanda hayata geçireceğimiz serdivan Seyir terası’nı rekreasyon ve sosyal donatı alanlarıyla zenginleştireceğiz. projemizde Büyükşehir Belediyemiz’le birlikte hareket edeceğiz. Şehre çok yakışacak, herkes bu proje tamamlandığında hayran kalacak.  Şehre hâkim bir konumda bulunan Seyir terası, vatandaşlarımıza muhteşem bir serdivan manzarası eşliğinde hizmet verecek. Seyir teras serdivan’ın gözdesi, markası olacak. Biliyoruz ki bu proje hayata geçtiğinde buluşma mekânı haline gelecek” dedi.

TELEFERİK proje

Kentin turizm potansiyeline fark katacak önemli gördükleri teleferik yatırımı için de ciddi bir proje hazırladıklarını ifade eden Başkan adayı Osman Çelik, “serdivan’ımızı sosyal hayatın merkezi yapma iddiamızın en vizyon projelerinden biri olacaktır. teleferik projesi’ni Büyükşehir Belediyemizle yürüteceğimiz ortak çalışmalarla hayata geçireceğiz. Bu projemizle ilçemizin yoğunluk merkezlerini birbirine bağlayacak ve turizm potansiyelini artıracağız. Bununla ilgili seçildiğimiz anda adımlarımızı atarak görüşmelerimizi yapacağız. Gerekli planlamaları sağlayarak en uygun adımları inşallah atacağız. Bu proje sakarya’ya vizyon katacak, değer katacak” ifadelerine yer verdi.

CUMHUR İTTİFAKINA EVET DİYOR

Seyir teras ve teleferik projeleriyle serdivan’ın ve sakarya’nın güzelliklerini gözler önüne sereceklerini dile getiren Osman Çelik, “serdivanımıza ne yapsak az. Her şeyin en iyisini, en değerlisini hak eden ilçemiz sürekli gelişim ve değişimden yana. Biz de yenilikçi, modern ve çağdaş bir anlayışla bir yola çıktık. Aklın ve bilimin ışığında serdivan’a yakışan tüm hizmetleri, eserleri hayata geçireceğiz. Bu konuda hazırız ve kararlıyız” şeklinde konuştu. serdivan’da herkesin oyuna talip olduklarının altını çizen Başkan Adayı Çelik, “Pazar günü serdivan güçlü geleceğini Cumhura evet mührünü vurarak perçinleyecektir” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç