27 Nisan 2024|Cumartesi,23:59:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.255 1,08
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Mart 2024 - 21:01
02 Mart 2024 - 21:015 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Taraklı yeni dönemde nice eser ve hizmetle buluşacak

Başkan Adayı Alemdar, Taraklı’nın yeni dönemde nice eser ve hizmetle buluşacağını ifade ederek, “Sakin Şehir Taraklı’nın ruhuna uygun, bölgeye cazibe katacak yeni sosyal alanlar kazandıracağız.

Taraklı yeni dönemde nice eser ve hizmetle buluşacak
MARMARA GÖZ


Ayrıca ilçe meydanını yenileyeceğiz. Restorasyon çalışmaları ile tarihi evleri aslına uygun restore edeceğiz. Yol konusunda da inşallah eksikleri bir bir tamamlayacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programında Pazar Yeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, buradaki temaslarının ardından Cumhur İttifakı taraklı Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Katılımın yüksek olduğu programa, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, taraklı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP taraklı İlçe Başkanı Halim Cingöz, AK Parti taraklı İlçe Başkanı Mustafa Özen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Tolun ve taraklı Gençlik Kolları Başkanı Arda Özkan katıldı.

Aldığımız emanete başarıyla sahip çıktık

Programda konuşan taraklı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, “2019’dan bugüne başarıyla dolu hizmet dönemi geçirdik. Bu anlamda sizlerin destekleri ve duaları çok önemli, Allah hepinizden razı olsun. İlçemizi doğalgazla buluşturduk. 30-40 yıldır ilçemizin girişine vahşi depolama yapılıyordu, bunun önüne geçmek için aktarma istasyonumuzu hayata geçirdik. Artık o görüntüden kurtulduk. Pazar yerinde kentsel dönüşüm yaptık. Elhamdülillah hepsini hayata geçirdik” dedi.

Yusuf başkanımızın destekleriyle eksiklerimizi tamamlayacağız

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ise, “Bundan 5 yıl önce İbrahim başkanımız görevi devraldığında durum muhasebesi yaptık. O gün sayın başkanımız bize şunu söylemişti; toprağın altında düz yatmak için önce toprağın üstünde dik durmamız lazım demişti. Bu ülkücü duruşun bir örneğidir. İbrahim başkanımız 5 yılda taraklı’da dik duruşuyla çok güzel işler yaptı. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tabi ki eksiklerimiz olabilir. Yapmamız gereken çok iş var ve bundan sonra Yusuf başkanımızın da desteği ile eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

Cumhur İttifakı adaylarımızla seçimleri kazanacağız

Konuşmasında taraklı’dan güçlü bir desteğin geleceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Yüzde 80 oy oranı ile Sayın Cumhurbaşkanımıza taraklı güçlü bir destek verdi. Şimdi yerel seçim var. 29 gün kaldı. Kapı kapı gezeceğiz. En güçlü desteği vermek için canla başla çalışacağız. 16 ilçemizde Cumhur İttifakı adaylarımızla seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Sizlerin desteğini görünce bu inancımız daha da artıyor. taraklı’da başkan adayımız İbrahim Pilavcı’dır. Bizler kendisine inanıyor, güveniyoruz” dedi.

Eser ve hizmet Cumhur İttifakı’nın işidir

Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Sakarya’da tüm ilçelerden zaferle ayrılacaklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destekten ötürü tüm taraklılı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi tamamlamak ve eser siyasetini hemşehrilerimizle buluşturmak Cumhur İttifakı’nın işidir. Sakarya’da toplam 17 belediyemiz var. Hepsinden zaferle ayrılacağız. taraklı’ya gelen doğalgaz Cumhur İttifakı ve İbrahim başkanımız sayesinde geldi. Biz icraat yapıyoruz. Bizde aday gösterildiğinde rekabet biter. AK Parti bir dava partisidir. İnşallah 31 Mart’ta taraklı’da İbrahim başkanımız, Büyükşehirde ise Yusuf başkanımıza en güçlü desteği vereceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

Talep ve istekler hızla tamamlanacak

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “30 yıldır taraklı’ya gelirim. Bütün mahallerinde, sokaklarında gezdik. Burada çok güzel zamanlar geçirdik. Cumhur İttifakı taraklı Belediye Başkanımız ve adayımız İbrahim Pilavcı 5 yıllık süreçte ilçemize çok güzel hizmetler yaptı. Yeni dönem öncesi de istişarelerimizi sürdürüyoruz. taraklı’nın talep ve isteklerini biliyoruz.  İnşallah yeni dönemde hızla çalışmalarımızı başlatacağız” diye konuştu.

taraklı’nın ruhuna uygun yeni sosyal alanlar

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Biz 16 ilçemizde vatandaşlarımızla bir olacağız. taraklı’dan Kocaali’ye, Sapanca’dan Hendek’e kadar her ilçemize, mahallemize hizmetler ulaştırmanın gayretiyle çalışacağız. Projelerimizi açıkladık. Sakin Şehir taraklı’nın ruhuna uygun, bölgeye cazibe katacak yeni sosyal alanlar kazandıracağız. Ayrıca ilçe meydanını yenileyeceğiz. Restorasyon çalışmaları ile tarihi evleri aslına uygun restore edeceğiz. Yol konusunda da inşallah eksikleri bir bir tamamlayacağız. taraklı inşallah eser ve hizmetlerle buluşmaya devam edecek” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç