28 Nisan 2024|Pazar,13:48:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.668 1,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Eylül 2023 - 20:27
02 Eylül 2023 - 20:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bandırma yenilgisi sonrası Sakaryaspor'da istifa sinyali

Deplasmanda Bandırmaspor'a 3-1 mağlup olan sakaryaspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın'dan istifa açıklaması geldi. Taşkın; "Sakaryaspor taraftarı ikinci yarı oynadığımız kötü futbolu hak etmiyor. Bu yüzden dönüşte başkanla konuşacağım, gereken neyse kendi adıma yapacağım. İstifa etmem gerekiyorsa edeceğim" dedi.

Bandırma yenilgisi sonrası Sakaryaspor'da istifa sinyali
Yön Bul Akademi


sakaryaspor Teknik Direktörü taner taşkın maça çok iyi başlayarak golü de bulduklarını dile getirdi. İlk yarı iyi oynadıklarını vurgulayan Taşkın, "İlk yarı takım olarak doğru işler yaptık. İkinci devre oyunda daha etkili olmak için ilk devre rüzgarı bilerek karşımıza aldık. İkinci yarının sonuna kadar düşündüklerimizi sahaya yansıttık. Verilmemesi gereken bir korner atışından gol yedik ve içeri moralsiz girdik. İkinci yarı rüzgarla beraber iyi işler yaparız diye düşündük fakat oyundaki bazı oyunculardan ve oyuna soktuğum oyunculardan istediğim verimi alamadım. Geçen yıl geldiğimiz sakaryaspor'u 9. sıradan alarak çok güzel işler yaptık. Bu maç öncesinde iki maç beraberliğimiz vardı, bunun baş sorumlusu benim" dedi.

İSTİFA SİNYALİ

sakaryaspor taraftarının ikinci yarı oynadıkları kötü futbolu hak etmediğini dile getirerek, şunları söyledi; "

Bu yüzden dönüşte başkanla konuşacağım, gereken neyse kendi adıma yapacağım. İstifa etmem gerekiyorsa edeceğim. İkinci yarıdaki oyunumuzdan sonra bende enerji kaybı oldu, inancımı biraz zedeledi. Bununla ilgili de bir karar alacağız. Başkanımı ve yönetimi çok seviyorum, sakaryaspor'da çalışmak benim için bir şeref ama bu şekilde bir oyun beni son derece rahatsız etti. Yakında bir karar alacağız, yönetim kabul eder etmez bilmiyorum ama benim şu anki duygularım bunlar."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç