28 Nisan 2024|Pazar,23:06:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.736 0,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Haziran 2023 - 17:21
21 Haziran 2023 - 17:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir Hentbol Mehmet Korer Koral’a emanet

Bu sezon şehrimizi hem Avrupa’da hem de Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde temsil edecek olan Büyükşehir hentbol takımı yeni sezon planlamalarına başladı. Büyükşehir hentbol ilk olarak son iki yılda Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Mehmet Korer Koral’ı takımın başına getirdi.

Büyükşehir Hentbol Mehmet Korer Koral’a emanet
Toprak Turizm


Bu sezon ülkemizi Avrupa’da da temsil edecek olan Büyükşehir hentbol, yeni sezon planlamaları kapsamında ilk olarak takımı, Türk hentbolunda gerek sporculuk gerekse antrenörlük olarak simge isimlerinden biri olan Mehmet Korer Koral’a emanet etti. Son 2 yıldır Beşiktaş’ın başantrenörlüğünü yapan Koral, bu süreçte birer kez olmak üzere Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafında yapılan açıklamada, “Takımımız Başantrenör olarak Türk hentbolunun gerek sporculuk gerekse antrenörlük kariyeriyle simge isimlerinden biri olan Mehmet Korer Koral ile 2023-2024 sezonu için anlaşma sağlamıştır. Kendisine hoş geldiniz der, başarılarla dolu bir sezon temenni ederiz” ifadeleri yer verildi.

Kaptanlarla yola devam, 7 sporcuyla yollar ayrıldı

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Erkekler hentbol Süper Ligi’ni ikinci bitirerek büyük bir başarıya imza atan sakarya Büyükşehir hentbol takımı yeni sezon planlamalarına hızla başladı. Kadrosunda geçen sezon yer alan yabancı isimlerden Dusan Medic, Yuri Babenkov, Mohamed Ghazali ve Oleksandr Tiukin ile yerli oyunculardan Mehmet Demirezen, İbrahim Bircan ve Emre Gümüştaş‘a katkılarından dolayı teşekkür edilerek yollar ayrıldı. Takımın geçen sezon elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan kaptanlar Ramazan Döne ve Taner Günay ile yeniden anlaşan Büyükşehir hentbol, Mohammed Miri, Onur Ersin, Çetin Çelik, Oğulcan Güney, Sedat Yıldırım, Doğukan Karatay, Mustafa Utku Kılıç, Baran Demirdelen ve Sadık Emre Herseklioğlu ile yola devam kararı aldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç