17 Haziran 2024|Pazartesi,18:07:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 17.06.2024
DOLAR
32,8528 0,26
EURO
35,2081 0,34
ALTIN
2.456,65 0,05
BİTCOİN
$65.440 1,64
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
26 Mayıs 2024 - 19:33
26 Mayıs 2024 - 19:332 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yunus Tever'den final açıklaması

Sakaryaspor'a destek açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever; "Bizler Kulüp Başkanımıza, Yönetimimize, Teknik Ekibimize ve Futbolcularımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki bu sene inananlar kazanacak" dedi.

Yunus Tever'den final açıklaması
Toprak Turizm


AK Parti Sakarya İl Başkanı yunus tever, Süper Lig yolunda Play-Off final müsabakasına çıkacak olan Sakaryaspor için mesaj yayımladı. İl Başkanı yunus tever mesajında yeşil siyah armalı Sakaryaspor'a güvendiklerini ifade etti.

İl Başkanı yunus tever mesajında şu ifadeleri kullandı; "Şehrimizin değeri, markası Sakaryaspor'umuz 30 Mayıs Perşembe günü Yeni Adana Stadyumu'nda çok önemli bir maça çıkıyor. Bodrumspor karşısında Sakaryaspor'umuza başarılar diliyorum. Yıllardır hasretini yaşadığımız Süper Lig için artık son 90 dakika. Bizler Kulüp Başkanımıza, Yönetimimize, Teknik Ekibimize ve Futbolcularımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki bu sene inananlar kazanacak!"

YENİ BİR BAŞARI EKLENECEK

İl Başkanı yunus tever; "Sakaryaspor'umuz tarihinde çok önemli maçlara çıkmış ve önemli başarılara imza atmıştır. İnşallah Perşembe günü Adana'da Bodrumspor'u da yenerek başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğiz. Bu vesile ile zaferleri ruhunda taşıyan şanlı Sakaryaspor uğruna, Adana'ya 'Göç' başlatacak olan binlerce kıymetli taraftarımıza şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Rabb'im her birimize hayırlısı ile gidip Şampiyonluk Kupası ile Sakarya'mıza dönmeyi nasip eylesin. Bu şehir bu ligi çok özledi, bu şehir o kupayı hasretle bekliyor. İnşallah Adana'dan zaferle döneceğiz" dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç