26 Nisan 2024|Cuma,09:15:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5587 0,22
EURO
34,9613 0,03
ALTIN
2.448,44 0,50
BİTCOİN
$64.462 0,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Ocak 2022 - 10:54
25 Ocak 2022 - 10:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Instagram’ın sevilen özelliği Twitter'a geliyor

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter, Instagram'ın sevilen 'Yakın Arkadaşlar' özelliğinin benzeri üzerinde çalışıyor. Eğer özellikle hayata geçerse; bu sayede paylaşımlarınızı görenleri seçebileceksiniz. Söz konusu duyum pek çok kullanıcı tarafından sevinçle karşılansa da; bazı yeniliklerin oldukça gereksiz olduğunu düşünenler de mevcut.

Instagram’ın sevilen özelliği Twitter'a geliyor
Toprak Turizm


Twitter, yalnızca kendi seçiğiniz belirli bir grup insanın tweetlerinizi görebilmesini sağlayacak ‘Yakın Arkadaşlar’ isimli bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik muhtemelen pek çok Instagram kullanıcısı için oldukça tanıdık.

‘GÜVENİLİR ARKADAŞLAR’

Instagram kullanıcıları bir hikaye paylaşımı yapacakları zaman, dilerlerse yalnızca kendi belirledikleri bir grup insanın bunu görmesini sağlayabiliyor. Twitter ise geçtiğimiz Temmuz ayında, buna oldukça benzeyen ve o zamanlar ‘Güvenilir Arkadaşlar’ olarak adlandırdığı bir özellik üzerinde çalışıyordu.

Şimdi ortaya çıkan sızıntılar ise, şirketin bu işin peşini bırakmadığını gösteriyor. İlk olarak, isimlendirmesinin Güvenilir Arkadaşlar yerine, Yakın Arkadaşlar olarak şekillendiği görülüyor. Ayrıca, bu yakın arkadaş gurubu kısaca Flock, yani Sürü olarak adlandırılacak. Buna ek olarak, sürünüze 150 kişiye kadar ekleme yapabileceksiniz.

ShiftDelete’in haberine göre; Instagram’da eğer birisi sizi Yakın Arkadaşlar grubuna eklediyse, bunu en basit şekliyle yapılan paylaşımın altındaki yeşil renkli etiketten anlayabiliyorsunuz. Twitter’da da Sürü olarak adlandırılan özellik sayesinde, gönderilen tweetlerin altında “Paylaşımı yapan kişi sizi sürüsüne eklediği için bu tweeti görebiliyorsunuz” şeklinde bir yazı çıkacağı söyleniyor.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç