Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:01:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3174 0,21
EURO
35,0651 0,16
ALTIN
2.311,06 1,47
BİTCOİN
$70.707 2,71
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Kasım 2022 - 16:37
19 Kasım 2022 - 16:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Toyota, yeni bZ elektrikli SUV konseptini tanıttı

Toyota, yeni bZ Kompakt SUV Konsepti’nin örtüsünü, global tanıtımla birlikte 2022 Los Angeles Auto Show’da kaldırdı.

Toyota, yeni bZ elektrikli SUV konseptini tanıttı
Toprak Turizm


toyota, Şanghay Otomobil Fuarı'nda sahne alarak, dünya genelinde satışa çıkaracağını yeni elektrikli otomobili bZ4X modelini duyurmuştu.
 
Konseptteki 'bZ' kısaltması, 'beyond Zero/Sıfırın ötesinde' isminin baş harflerini temsil ediyor ve toyota'nın sadece sıfır emisyonlu ve karbon nötr araçlar yapmanın ötesine gitme başarısı olarak değerlendiriliyor.
 
bZ ailesine yeni model
 
toyota, yeni bZ Kompakt SUV Konsepti’nin örtüsünü global tanıtımla birlikte 2022 los angeles Auto Show’da kaldırdı. toyota açıklamasına göre, 'bZ' (Beyond Zero) ürün gamını genişletmeyi planlayan şirket, bu yeni konseptle geleceğin nasıl olacağını sergiledi.
 
Aaracın tasarımını LA Fuarı’nda gösteren toyota, aralık ayında ise konsept hakkında daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor.
 
 
toyota bZ Kompakt SUV Konsepti, tam elektrikli olarak tasarlandı. Minimalist tasarıma sahip araç, sürdürülebilir materyallerle birlikte çevreye en az etki yapacak biçimde geliştirildi.
 
Aerodinamik tasarımıyla ve fütüristik görünüşüyle dikkati çeken bZ Kompakt SUV Konsepti, dinamik performansı, öncü teknolojiyi ve şık görünümü bir arada sunmayı amaçlıyor.
 
Konseptte yer alan araç içi kişisel asistan ise gelen komutlara yanıt vererek sesli ve görsel olarak sürücü veya yolcularla temas kurabiliyor.
 
toyota, Beyond Zero kapsamında karbon nötre giden yolda, gelişmiş, alternatif yakıtlı ve sıfır emisyonlu güç ünitesi teknolojilerini sunmaya devam ediyor.
 
Çeşitliliğe sahip elektrikli ürün gamı da, toyota’nın 2050 yılında global olarak karbon nötr olma hedefine ilerlemesine katkı sağlayacak.
Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç