Ihlamur’un kilosu 300 liraya çıktı
Vatandaşlar, kilosu 300 liraya ulaşan ıhlamuru yüksek fiyatı sebebiyle artık gramla satın alıyor.
Koronavirüs tedavisi görüyordu, hayatını kaybetti
Hafız Mehmet Emin Özel, korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Çark'ta kaza, kamyonet iş yerine girdi: 3 yaralı
Çark Caddesi eski stadyum kavşağında otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonet iş yerine girdi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Komşuda yangın: 1 ölü
Düzce’de tek katlı evde meydana gelen yangında 1 kişi yanarak hayatını kaybetti.
140 şişe sahte rakı ele geçirildi
Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta 140 şişe sahte rakı ele geçirildi.
Dar Sokak'ta alacak verecek kavgası kanlı bitti
Adapazarı Dar Sokakta alacak verecek meselesi nedeniyle bir esnaf bıçaklandı.
Minibüs köprüden kanala uçtu
Düzce'de kontrolden çıkan minibüs köprüden kanala uçtu. Kazada minibüs sürücüsü yaralandı.
D-100'de şok eden olay, onlarcası öldü
Hendek ilçesi D-100 karayolunda ölü olarak bulunan onlarca sığırcık kuşu endişe oluşturdu. İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili inceleme başlattı.
Bisiklet farkındalığı tüm şehre yayılacak
Sakarya EXPO’ da bisiklet sözü verdiği vatandaşlarla AKOM’ da buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz bisiklet kültürünü arttırmak, farkındalık oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 11 bisikleti daha sahipleriyle buluşturduk. İnşallah bisiklet yolları, akıllı bisiklet uygulamaları ve daha birçok farkındalık çalışmasıyla Sakarya'mızda bisiklet kullanımının daha da artmasını sağlayacağız” dedi.
Vali Kaldırım uyarılarını yeniledi
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, zaruri olmadıkça evden çıkılmaması çağrısını yeniledi.
Uzunkum' da kaza, sürücü ölümden döndü
Sapanca'da servis midibüsüne çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.
Vaka sayıları açıklandı; İşte son durum
Sağlık Bakanlığı, korona verilerini açıkladı. Virüs nedeniyle bugün 123 kişi hayatını kaybetti. Yeni hasta sayısı 4 bin 542 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ağır hasta sayımız 3.850’ye ulaştı. Tedbirleri kendimiz alırsak, zorunlu kısıtlamalara mecbur kalmayız" dedi.
Emniyet Müdürü'nden Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı
Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Daha sert yasaklar gelecek
Yasaklarla birlikte durumun rehavetinin anlaşılması gerektiğini belirten Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bıçak kemiğe dayandı. Bundan sonra bir şey yokmuş gibi davranmaya devam edersek giderek kapanacağız. Daha sert, daha radikal yasaklar gelecek" dedi.
İl Hıfzıssıhha Kurulu'ndan çay ocakları kararı
İl Hıfzıssıhha Kurulu, çay ocaklarının masa, sandalye ile taburelerini kaldırmak ve sadece esnafa servis yapmak kaydıyla açık kalabileceklerine karar verdi.