20 Nisan 2024|Cumartesi,01:59:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.035 0,86
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Temmuz 2020 - 14:51
16 Temmuz 2020 - 14:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay

Sevpati Derneği üyesi hayvanseverler, ormanlık alana gömmek için götürülen hayvanlardan birinin hareket ettiğini görünce o anlar kayıt altına aldı. Görüntüler sosyal medyada hayvanseverleri ayağa kaldırırken, sanatçı Yusuf Güney de görüntüleri paylaşarak tepki gösterdi. Adapazarı Belediyesi ise tepki çeken görüntülerle ilgili "Gereği ivedilikle yapılacaktır" açıklaması yaptı.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay
Yön Bul Akademi


Adapazarı’nda hayvan barınağının çevresinde besleme yapan Sevpati Derneği üyeleri, hayvan barınağı çevresinde bulunan ormanlık alana gömülmek için götürülen araçta bulunan hayvanlardan birinin hareket ettiğini görünce o anları kayıt altına aldı.

Görüntülerde hayvanseverler, hayvanların bulunduğu araç şoförüne ‘diri diri gömüyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi. Araç şoförü hayvanseverlerin sorduğu neden öldü sorusuna ise ‘hastalıktan öldü’ diyerek cevap verdi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere bir çok hayvansever ve sanatçı Yusuf Güney ‘yine bir vahşet’ diyerek tepki gösterdi.

ADAPAZARI BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Adapazarı Belediyesi, gömülmek için götürüldüğü sırada hayvanseverler tarafından kaydedilen ve bir hayvanın hareket ettiği tepki çeken görüntüler ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

GEREĞİ İVEDİLİKLE YAPILACAK

Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyonu kapsamında, hayvanseverlerimiz ve gönüllülerimiz ile birlikte Adapazarı’mızdaki minik dostlarımıza yönelik yaklaşımımız ve gayretli çabalarımız kamuoyunun takdirini kazanmıştır. Başkanımız Sayın Mutlu Işıksu'nun talimatları ile tahkikat başlatılmıştır. Adapazarı'mızdaki her cana çok özel yaklaşmayan, işini hakkaniyetli yapmayan her kim varsa gereği ivedilikle yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine...” denildi

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç