SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,05:16:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3351 0,17
EURO
35,1910 0,02
ALTIN
2.246,63 0,14
BİTCOİN
$66.092 2,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Ağustos 2022 - 17:47
02 Ağustos 2022 - 17:472 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

HAKARET ETMENİN YENİ YÖNTEMİ

Sakarya Haber Köşe yazarı Mine Yıldırım, hakaret etmenin yeni yöntemi konusunu kaleme aldı.

HAKARET ETMENİN YENİ YÖNTEMİ
Toprak Turizm


Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı, kendi sosyal medya hesabından 33. düzenlenen Acelle yayla şenliklerini paylaşımda bulunurken açıklama kısmına “Bir etkinlikten daha yüzümüzün akıyla… Basına para yok, emek hırsızlığı yok, yandaş kayırma yok, hayal satma yok… Eldeki sınırlı imkanlara rağmen, azimle, özveriyle, inançla, ekip halinde çalışma var, başarı var.. Katılamasam da emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürler… Tebrikler REİS” şeklinde cümleler kurdu.

İnsanlara, mesleğe, emeklere sövmenin ve hakaret etmenin yöntemi değişmiş. Daha ilginç olanı ise Akyazı’nın yıllarını bu meslek uğruna harcayan gazetecilerin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarına gelen yorumlardır. Yazının küfür içerikli olmadığının savunulmasını hayretler içerisinde okudum. Küfür de yöntem değiştirmiş. Bu paylaşım emeklere, mesleğe alenen saldırı, hakaret ve küfürdür. 

İlgili paylaşımda bulunan Başkan Yardımcısını tanımıyorum ama bu paylaşımdan Akyazı Belediyesi’ne yazı, tura ile mi geldi nasıl geldiğini sorgulamak önce benim vatandaşlık sonra mesleki borcumdur. Neden Başkan Yardımcısı böylesine bir çirkin paylaşımda bulunur ? Cevabını arıyorum..

Özür dilemek yerine yanlış anlaşıldım paylaşımı yapmak verdiğiniz ego savaşını yansıtmaktadır. Bir an önce töhmet altında bıraktığınız tüm basın mensuplarından ve vatandaşlardan özür dilemeniz gerekmektedir. Ben ne bu toprakların vatandaşı olarak ne de bir basın mensubu olarak bu durumu kabullenmiyorum. 

Benim için esas olan şahıs, unvan, din, dil, ırk, siyaset ayrımı yapmaksızın mesleğimi kötü düşüncelere yem etmemek. Kim olursa olsun, aynı tepkiyi göstereceğimden şüpheniz olmasın.

Sayın Akyazı Belediye Başkanım Bilal Soykan, Jim Rohn der ki; “İnsan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır”. Birimleriniz sizi yansıtmaktadır, unutmayınız..

Günün Sözü;
Ne kadar bilirsen bil, bilmediğin haddinse, bence hiçsin.. (Sadi Şirazi)

Faydalı Olabilmesi Dileğiyle..
Mine YILDIRIM
mineyildirim@akyazihaber.com

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç