20 Nisan 2024|Cumartesi,09:57:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.064 0,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
fullWidthAds5
14 Kasım 2020 - 14:27
14 Kasım 2020 - 14:273 dakikalık okuma 0 yorum
  • PAYLAŞ
3 dakikalık okuma
0 yorum

13942 KEZ OKUNDU

AYNI ROL AYNI PERDE

AYNI ROL AYNI PERDE

Sakaryaspor'da hareketli günler yaşanıyor. Bodrumspor mağlubiyeti ile gelen süreçte taraftarın takıma olan sitemi cezanın İsmail Ertekin'e kesilmesine yol açmıştı. Bir kan değişikliği yeni hoca arayışları derken Cevat Ekşi'nin kongre kararı alması herkesi şoke etti. Sakaryaspor sosyal medya hesabı ile duyurulan açıklamadaki bazı satır başları beni gerçekten çok şaşırttı. Kenetlenememek, sistematik sosyal medya saldırıları gibi durumlardan bahsedilmiş. Madem taraftara ve sosyal medya ya bu kadar kulak veriyordunuz neden bu işe kalkıştınız diye sormadan edemiyorum kendi kendime. Yada bu kadar güvenmiyordunuz kendinize 14 Milyon neden harcardınız? Aslında bu hataların aynılarını çok yakın bir zaman da İbrahim Nalbant yönetimi ile yaşamıştık. Hemen hemen senaryo aynı. Orada da Ekrem Yüce'nin isteği ile bir yönetim oluşturulmuş ve başarı sağlanamamıştı.

Sezon başındaki kongre sürecine dönecek olursak Uğur Akkuş'un Sakaryaspor yönetiminine talip olması şehirde büyük yankı uyandırmıştı. Adeta uyuyan şehir ayağa kalmıştı. Şehrin tüm ileri gelenlerinin aklı fikri Sakaryaspor olmuştu. Taraftar yaşayacağı bu senaryoyu ön görmüş olmalı ki hep Uğur Akkuş'u istedi. Ama sonuç ortada. 

Acaba 3 ay da ne değişti? Çocukluk aşkınızı mı unuttunuz? Sevdanızdan mı vazgeçtiniz? Desteğinizi mi çektiniz? Bir takımı camiayı kenetleyemiyorsanız tüm şehri nasıl kucaklayacaksınız? 

Bu kadar zor olmamalı. Gerçekten Sakaryaspor'u yönetmek futbolcusu ile taraftarı ile sportif bir kulüp olması bu kadar zor olmamalı.

Bıraksaydınız Uğur Akkuş yönetseydi. Bir iş adamı çıkmış yatırım yapmak istemiş neden müsade etmediniz? Sakaryaspor'u bu durumlara neden düşürdünüz. Ne olacak şimdi? Koskoca bir belirsizlik.

Üzülüyorum, çok üzülüyorum. Bu şehir bu taraftar gerçekten bunları hak etmiyor. Tek temennim bir portföyü olan projesi, alt yapısı, hedefleri olan bir kulüp olmak.

Umarım bir gün bunları gerçekleştirebiliriz.

Saygılarımla...

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç
Aramaktan Vazgeç