Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,21:11:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5570 0,14
EURO
34,8965 0,67
ALTIN
2.436,47 0,15
BİTCOİN
$66.746 0,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
fullWidthAds5
21 Temmuz 2020 - 21:15
21 Temmuz 2020 - 21:153 dakikalık okuma 0 yorum
  • PAYLAŞ
3 dakikalık okuma
0 yorum

3498 KEZ OKUNDU

YİNE YIKILDIK

YİNE YIKILDIK

Ne yazsak ne söylesek bizi TFF 1. Lig'e yükseltmeyecek ama insanın da içi içini yiyor. Sakaryaspor maalesef bir kez daha Play-Off potasından eli boş döndü. Son 3 yıldır aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Peki olmayan ne? Neyi eksik yapıyoruz? Anlam vermek çok zor.

Dünya üzerinde yaşamış olduğumuz Covid-19 salgını hepimizi derinden etkiledi. Tabiki pandemi sürecinin futbola etkileride büyük oldu. Sakaryaspor'da bu süreçten derin etkilendi. Bu yadsınamaz bir gerçek. Ama normalleşme sürecine girdiğimiz dönemde futbola ilk dönem kulüplerden biri yeşil-siyahlı ekibimiz oldu. Aylar öncesinden antrenmanlara başladı. Ligin devam edeceği yada etmeyeceği netlik kazanmamışken bile çalışmalar devam etti. Lig tescil edildinde dahi Play-Off olup olmayacağı belli değilken bile çalıştı. Bu kadar emek varken dün akşam ki maçı izlediğim de bu takım acaba ne çalıştı diye merak etmedim değil. İzlediğim futbol beni hayal kırıklığına uğrattı. Pozisyon üretemeyen, kaleye gidemeyen bir Sakaryaspor vardı. Top sadece bir kanattan diğer kanada yön değiştiriyordu. Ankara Demir'e baktığımızda belki de 3 gün önce kulübe kilit vuracakken , belki de doğru dürüst antrenman bile yapmadan bizi yenip tur atladı. Bunu böyle düşününce daha fazla kahroluyor insan. Koskoca bir şehrin umutları daha fazla köreliyor. Çünkü dün akşamki maça baktığımız da bırakın futbolu ne bir mücadele ne de bir ruh vardı. Taraftarın eksikliği de çok büyüktü ama ne olursa olsun o kutsal forma Sakaryaspor formasıydı. Zannediyorum Şaban hoca bile bunu anlatamamış. Futbol anlayışı da yine öyledi. Defans ! Defans ! Defans ! Final niteliğindeki bir maç da hiç bir risk almaz bir hoca ? Gol bulmamız şartken nerde o hücum anlayışı ? Koskoca bir "Yok!"

Aslında takıma da çok suç bulmamak lazım. Sezon başından beri yapılan o kadar çok yanlış varki. Yönetim değişikliği, hoca değişikliği, yanlış transferler derken etkilendiğimiz çok şey var. 

Korkum şu ki yine aynı senaryoları yaşayacak mıyız? Sil baştan takım mı kurulacak? Alt yapı projesi destek görecek mi? Yönetim devam mı edecek bırakıp gidecek mi? Kafamda bir çok soru işareti var. 

Umarım Sakaryaspor için en hayırlısı olur. Bu sene bir dönüm noktası olur...

Saygılarımla...

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç
Aramaktan Vazgeç