Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,14:49:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5836 0,22
EURO
34,7981 0,39
ALTIN
2.412,64 0,83
BİTCOİN
$65.888 0,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
fullWidthAds5
01 Kasım 2020 - 17:29
01 Kasım 2020 - 17:293 dakikalık okuma 0 yorum
  • PAYLAŞ
3 dakikalık okuma
0 yorum

3273 KEZ OKUNDU

YOLUMUZ ÇOK UZUN

YOLUMUZ ÇOK UZUN

Uzun zamandır Sakaryaspor hakkında düşüncelerimi sizlerle paylaşmamıştım. Bunun sebebi her sene olduğu gibi ligin başlangıcında aynı şeylerden bahsediyor olmak. Son 3-4 sezonun lig başlangıçlarına baktığımızda senaryo aynı. Ya 4. Hafta hoca değişikli olmuş ya takım 7. Hafta dan sonra futbol oynayama başlamış ve 3 puanlı skorlar bu şekilde gelmiş. Bu yıl pandemi ve seyircisizlikde eklenince ben sürecin daha da uzayacağını tahmin ediyordum. Ama izlediğim futbol ve son 3 hafta da alınan 2 galibiyet 1 beraberlik biraz hissiyatlarımı değiştirdi. Sakaryaspor'un kadrosu oturmaya başladı. Hersene yeniden kadro yaptığımız için bu 7 hafta illaki gerekiyor. Çünkü yıllardır söylediğim o iskeleti bir türlü tutamıyoruz. Çünkü her sene yönetim değişiyor.

Saha içinde kalıcak okursak bu sene kurulan kadrodaki oyuncular bireysel performansları ile mevkilerinin en iyileri diyebiliriz. Ama mevki de en iyi olmak yeterli olmuyor. Takım olmak başka bir şey çünkü. Sakaryaspor'da şimdi takım olmaya başladı. Pas trafiği kontra atak çıkışları oyuncuların birbirleri ile olan bağın kuvvetlendiğini gösteriyor. Burada İsmail Ertekin'in de futbol taktiği elbette çok büyük rol oynuyor. Oda bu maçtan sonra oynayacağı futbol mantelitesini buldu. Artık bu anlayışla devam edecek diye tahmin ediyorum. Takımda en büyük yük Muhammet Reis'de. 10 numaramız ne kadar iyi ve gününde olursa takımı o kadar ayağa kaldırır. Çok yönlü futbolu pas trafiğini çok iyi şekilde yönetebiliyor. Biraz Oğuz Çalışkan'a değinmek istiyorum. Takımda performans ve istikrar olarak en iyilerden biri de o. Çıkardığı maçlar alınan 3 puanlar da katkısı çok büyük. Fakat bu kadar basit bir hata yapması da beni çok şaşırttı. Takımı bu kadar riske atıyor olması da kızdırdı açıkçası. 3-0'lık bir üstünlük varken böyle bir çıkışla kırmızı görmek çok büyük bir hata. Sadece bu maç özelinde değil belki 2 hafta da takımı yalnız bırakacak. Kaptana yakıştıramadım.

Yolun sonunda şampiyonluk istiyorsak daha dikkatli ve özenli davranmalıyız. Zaten pandemiden dolayı büyük bir riskle yaşıyoruz. Buna rağmen futbol oynamaya çalışıyoruz. Bide böyle basit hatalarla eksiklikler yaşarsak bizim için sonuçları hiç iyi olmaz. Artık kötü sonuçlara da tahammülümüz yok. Yolumuz uzun ve zorlu ama bir şekilde buradan çıkmalıyız.

Saygılarıma...

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç
Aramaktan Vazgeç