SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,05:33:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3372 0,18
EURO
35,2014 0,05
ALTIN
2.247,66 0,18
BİTCOİN
$66.204 1,85
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
fullWidthAds5
09 Şubat 2021 - 12:11
09 Şubat 2021 - 12:113 dakikalık okuma 0 yorum
  • PAYLAŞ
3 dakikalık okuma
0 yorum

3490 KEZ OKUNDU

UFUKTA UMUT IŞIĞI

UFUKTA UMUT IŞIĞI

Sakaryaspor bugün 4 maç aradan sonra evinde galip gelmeyi başardı. Aynı zamanda yeni Teknik Direktör Serdar Bozkurt'ta takımın başındaki ilk galibiyetini iç sahada almış oldu.

Takım bugün oldukça diri ve ofansif bir futbol sergiledi. Uzun zamandır böyle mücadeleci ve istekli bir takım görmemiştim. Özellikle kanatlar çok iyi çalıştı. Hakan Arslantaş ve Alpay Koçaklı sağ kanatta bir çok pozisyon hazırlarken sol kanatta Canberk Özdemir ve Abdulaziz Solmaz de oldukça etkiliydi. Orta saha da Nuri Fatih Aydın, Azad Filiz kesici olarak  rakibi iyi tuttu. Fakat Tarsus İdman Yurdu'nun top bizdeyken iyi baskı yaptığını söylemeliyiz. Biz takım olarak onlar kadar iyi baskı yapamadık ama genelde top bizde olduğu için kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık.

İkinci yarının başlarında Alpay'ın asisti ile Berk  topu ağlarla buluşturdu ve öne geçtik. Farkı ikiye çıkarmak için yüklenirken de kontra ataktan kalemizde beraberlik golünü gördük. Takım yediği golden sonra biraz oyundan düşer gibi olsa da hemen toparlandı. Berk İsmail Ünsal'ın müthiş konsantrasyonu ve isteği tekrar öne geçmemizi sağladı. Tabiki yine Alpay'ın asisti ile. Berk gerçekten istediği topları alabilirse muhteşem bir golcü. Neredeyse de hat-trick yapacaktı bugün. Rakip tekrar eşitlik sağlayamaya çalışırken müthiş bir kontra atak yakaladık ve Oğuzhan Kayar ile  bu sefer farkı ikiye çıkarmayı başardık. Sonrasında yine etkili ataklar ürettik ama sonuç alamadık. Takım çok istekli demiştim ya bunun örneğini Hakan'ın 90. Dakikada vermiş olduğu mücadele bizlere çok iyi gösterdi. Öyle bir pozisyon hazırladı ki az kalsın Hakan'da topu filelerle buluşturucaktı.

Bugün gerçekten mücadele isteği, hırsı ve üretkenliği ile çok güzel bir takım izledik. Futboldan çok keyif aldım. Aynı özveri ve çalışkanlıkla bu oyunu daha da geliştirilebiliriz diye düşünüyorum. Umarım aynı istikrarla, üzerine koyarak devam ederiz.

Bugün UFUKTA UMUT IŞIĞI'nı gördüm.

Saygılarımla...

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç
Aramaktan Vazgeç